Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ικανοποίηση στην τοπική Ν.Δ.


Θεωρούν ότι η αξιοποίηση τρικαλινών στελεχών μπορεί να «ανεβάσει» το κόμμα σε τοπικό επίπεδο




Του Βασίλη Αλεξίου

Ικανοποιημένα εμφανίζονται τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας έπειτα από την αξιοποίηση αρκετών τρικαλινών στελεχών στη νέα διοικητική δομή του κόμματος.

Μάλιστα σημειώνουν πως «το κόμμα μας μπαίνει σε διάταξη εκλογικής μάχης και σ’ αυτή τη προσπάθεια τρικαλινά στελέχη θα έχουν σημαίνοντα ρόλο στα πράγματα». Την εβδομάδα που πέρασε συνεδρίασε η ΝΟΔΕ και η Τ.Ε. Τρικάλων του κόμματος σε κλίμα ευφορίας καθώς είχε προηγηθεί ο «ανασχηματισμός» στη Ρηγίλλης ο οποίος περιελάμβανε την αξιοποίηση στελεχών όπως οι κ.κ. Λέγκας, Βλαχογιάννης, Ταμήλος και Σκρέκας.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ν. Μουζακιάρης μάλιστα εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις εξελίξεις των επόμενων μηνών καθώς όπως λέει «έπειτα από μια πολύ βαριά ήττα το κόμμα μας έχει σχεδόν εκμηδενίσει τις εις βάρος του διαφορά και μπαίνει καθαρά πια σε τροχιά διαμόρφωσης κοινωνικής πλειοψηφίας η οποία είναι βέβαιο πως θα γίνεται ολοένα και πιο ορατή».  «Με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα πολίτη, εμείς καταθέτουμε προτάσεις και βλέπουμε με χαρά ότι υιοθετούνται η μία πίσω από την άλλη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μία κυβέρνηση η οποία άλλα μας έλεγε προεκλογικά και άλλα έπραξε μετεκλογικά» καταλήγει ο κ. Μουζακιάρης.

Και η τοπική Ν.Δ. πάντως βρίσκεται σε φάση «ανασχηματισμού» καθώς αρκετά νέα στελέχη πρόκειται να «στρατολογηθούν» το επόμενο διάστημα για να δώσουν τη μάχη ενόψει εθνικών εκλογών οι οποίες, όπως εκτιμούν οι της Ν.Δ., δεν είναι μακριά.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε αρχίζουν άμεσα οι κοινές συνεδριάσεις ΝΟΔΕ και Τ.Ε. σε όλο το Νομό, «ώστε να είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα». Τέλος για τις 30 Ιανουαρίου προγραμματίζει μια κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ στα Τρίκαλα, με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας και αναμένεται πρόσωπο από την κεντρική διοίκηση να δώσει το παρών.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου