Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Εύσημα στον κόσμο του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ από Βαζάκα - Παναγιώτης Κόρμπος: «Κυριαρχήσαμε πλήρως»


Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Γιώργος Βαζάκας για την νίκη των Τρικάλων επί του Παναιτωλικού ενώ ο Μπάμπης Τεννές τόνισε πως η νίκη των Τρικάλων ήταν δίκαια.





Γιώργος Βαζάκας:

Όλη την εβδομάδα η πόλη ζούσε στον ρυθμό αυτού του παιχνιδιού. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος για να μπορέσουμε να πλασαριστούμε στις υψηλές θέσεις και ο κόσμος ξεσηκώθηκε, ήθελε πάρα πολύ να έρθει στο παιχνίδι και αυτό που θέλω να πω ότι νικητής ήταν ο κόσμος των Τρικάλων.  Για αυτό εγώ και οι παίκτες μου την νίκη την αφιερώνουμε σε αυτό τον υπέροχο κόσμο και θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια να είναι δίπλα μας. Δεν ξέρω που θα φτάσουμε αλλά στόχος είναι να χαρούμε τον Μάιο..
Και δεύτερον σε αυτόν που χαρίζουμε τη νίκη είναι και στον πρόεδρο, τον Βαγγέλη Πλεξίδα ο οποίος έστησε αυτή την ομάδα, έφερε αυτά τα παιδιά που δίνουν την ψυχή τους και μπορούν να φέρουν τα Τρίκαλα εκεί που πρέπει και να κάνουν υπερήφανη αυτή την πόλη.

Όσο αφορά το παιχνίδι θα συμφωνήσω σε όλα με τον Μπάμπη Τεννέ τον φίλο μου. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σφιχτό χωρίς φάσεις και από τις δυο πλευρές, εκτός από το δοκάρι σε μια στημένη φάση του Παναιτωλικού αλλά αυτή ήταν και η τακτική μας. Υπομονή στο παιχνίδι γιατί παίζαμε με τον δεύτερο της βαθμολογίας και θα πετυχαίναμε κάποιο γκολ όπως και έγινε, πετύχαμε το γκολ νωρίς και είχαμε τον έλεγχο πετύχαμε δεύτερο γκολ και θα μπορέσαμε να πετύχουμε και άλλα γιατί ο Παναιτωλικός ρίσκαρε.  Φυσικά δεν κινδυνέψαμε σε καμία φάση. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Γρήγορα το ξεπερνάμε. Έχουμε μείνει πολύ πίσω . Εύχομαι στον Μπάμπη να πετύχει σε αυτή την ομάδα γιατί είναι δύσκολη ομάδα και εμείς προσγείωση για να κοιτάξουμε να κερδίσουμε το έδαφος.


Μπάμπης Τεννές:

«Σε ένα γήπεδο που δεν ήταν και το καλύτερο να παιχθεί ποδόσφαιρο υπήρχε ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσέχουν πολύ τις άμυνες τους. Ένα λάθος δικό μας στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έφερε μπροστά την ομάδα των Τρικάλων και βέβαια εμείς μετά δώσαμε και χώρους και ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα. Αυτή είναι η εκτίμηση για το παιχνίδι όπως η γενική εκτίμηση είναι ότι τα Τρίκαλα κέρδισαν δίκαια. Δεν ήταν ονειρεμένο το ντεμπούτο αλλά πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε στον στόχο μας.
Εκείνο που περνάμε είναι ότι όλοι μας κερδίζουμε και όλοι μας χάνουμε δεν είπα για την άμυνα. Φορτώσαμε επιθετικά την ομάδα μας και οι δύο από τις τρεις αλλαγές ήταν επιθετικοί αλλά δυστυχώς δεν βγάλαμε φάσεις. Εξαρτάται ή από την αμυντική ικανότητα του αντιπάλου ή από την ανικανότητα την δική μας. Δεν μας πιάνει τρομερό άγχος για μια ήττα και ούτε θα ισοπεδώσουμε την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας.
Εύχομαι καλή συνέχεια στον φίλο Γιώργο και την ομάδα μου.


Κόρμπος: «Κυριαρχήσαμε πλήρως» 



Αφιέρωσε εις διπλούν στον κόσμο το γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναγιώτης Κόρμπος που όπως τόνισε το ήθελε πολύ γιατί στο ματς του πρώτου γύρου είχε κάνει αυτός το λάθος.

Παναγιώτης Κόρμπος: 
Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι. Έχουμε μείνει πίσω καθώς στον πρώτο γύρο αυτοκτονήσαμε σε κάποια παιχνίδια. Ξέραμε με ποιόν αντίπαλο παίζαμε σήμερα. Κλείσαμε όλους τους χώρους και απειληθήκαμε από μια στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε πλήρως, βάλαμε το γκολ και από κει και πέρα ήταν πιο εύκολο για εμάς. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο εγώ περισσότερο γιατί στο πρώτο παιχνίδι είχα κάνει το λάθος και είχε χάσει η ομάδα μου και ελπίζουμε από δω και πέρα το γήπεδο να είναι συνέχεια γεμάτο γιατί μας δίνει δύναμη και άλλη δυναμική.
Για το γεγονός ότι σκοράρει συχνά το τελευταίο !διάστημα: Όλων των ποδοσφαιριστών η ψυχολογία είναι ανεβασμένη από όταν ήρθε ο κ. Βαζάκας. Ότι έβαλα γκολ δεν σημαίνει κάτι, είναι λεπτομέρεια και το θέμα είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Χάρης Παππάς: Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι . Είχαμε ένα δοκάρι και δύο τρεις αντεπιθέσεις που δεν τιςε ολοκληρώσαμε. Φαινόταν ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ. Τα Τρίκαλα στο δέυτερο ημίχρονο τα πέτυχαν το γκολ και κυριάρχησαν πλήρως παρόλο που προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι αλλά δεν μας βγήκε τίποτα.






Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Στείλτε το παντού!!!!!!

    Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!





    Ψηφίστε ΟΛΟΙ!


    Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

    http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

    Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.
    Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
    GO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή