Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

4ος Ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος» και εκδρομή στην Πράγα 6-8/5/2011


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων η γενική ανοιχτή συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων με θέμα τον 4ο Ημιμαραθώνιο “Θανάσης Σταμόπουλος”, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου.



.


Στη γενική συνέλευση έγινε μία συνοπτική παρουσίαση του ημιμαραθωνίου δρόμου των προηγούμενων ετών, των στόχων του και του τρόπου προώθησής του,  εμπλουτισμένη με διάφορα στατιστικά στοιχεία, ενώ παρουσιάστηκε και το χορηγικό πλάνο του περυσινού αγώνα, που με μικρές παραλλαγές θα χρησιμοποιηθεί και φέτος, όσον αφορά την προσέγγιση των επιχειρήσεων και εταιριών που θα μπορούσαν να συμβάλλουν οικονομικά στη διοργάνωση του αγώνα.


Παρουσιάστηκαν επίσης και οι ανάγκες του αγώνα, όσον αφορά τους εθελοντές και περιληπτικά το είδος των εργασιών που θα πρέπει να αναλάβουν, κυρίως την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ενώ ορίστηκε και επιτροπή αγώνα, η οποία εντός των ημερών θα συνέλθει μαζί με το Δ.Σ. σε νέα συνέλευση για τη δρομολόγηση των πρώτων ενεργειών που αφορούν τον ημιμαραθώνιο δρόμο.

Όσον αφορά  τον αγώνα η εκκίνηση του θα δοθεί από την Καλαμπάκα και ώρα 11:00 π.μ. της Κυριακής 20 Μαρτίου, ενώ το μήκος διαδρομής είναι ακριβώς 21.096μ. Για όσους ενδιαφέρονται για προπονητικά προγράμματα μπορούν να βρούνε κάποιο που τους ταιριάζει στο blog του συλλόγου και στη διεύθυνση: www.runningclubsdt.wordpress.com. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούνε μπλουζάκια, δώρα και αναμνηστικά μετάλλια.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1) ΜΕ FAX:  24340 29010
2) ΜΕ E-MAIL:    runningclubsdt@gmail.com
3) ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG: www.runningclubsdt.wordpress.com
4) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6944 183507

Ακόμη ο  Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων με αφορμή τη διεξαγωγή στις 8 Μαΐου του Μαραθωνίου της Πράγας προτείνει  3ήμερη  εκδρομή, που περιλαμβάνει:
•    Απευθείας πτήσεις με Czech Airlines. Αναχώρηση από Θεσ/νίκη την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 04:55 και επιστροφή από Πράγα την Κυριακή 8 Μαΐου στις 23:45.
•    Προτεινόμενα ξενοδοχεία εντός πόλης με πρωινό και δίπλα σε σταθμό μετρό:
-          DUO HOTEL 4*
-          CLARION 4*
•    TIMH €345 / ΑΤΟΜΟ στο DUO HOTEL σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια και €355 / ΑΤΟΜΟ στο  CLARION HOTEL .
-          στην τιμή συμπεριλαμβάνονται μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο της Πράγας και οι φόροι αεροδρομίων
-          στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος συμμετοχής στο μαραθώνιο ή σε κάποιον από τους αγώνες που διεξάγονται παράλληλα μ’ αυτόν.


Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Η προσφορά ισχύει για ελάχιστο συνολικό αριθμό 25 ατόμων. Οι τιμές τροποποιούνται ανάλογα, αν ο αριθμός των συμμετοχών είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος.


Δηλώσεις και πληροφορίες στο 6944 183507
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου