Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ο Μέγας Καζαμίας του ΦΛΟΥ για το 2011


O Aθλητικός Καζαμίας από τον Γιώργο Παπαγεωργόπουλο









ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ




Ο «αντί» κάνει το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ και φέρνει στα Τρίκαλα τον Ροναλντίνιο τον οποίο αρπάζει μέσα από τα χέρια της Γκρέμιο και του Ολυμπιακού. Ο Ροναλντίνιο έρχεται στα Τρίκαλα όπου τον αποθεώνουν χιλιάδες φίλαθλοι του ΑΟΤ στο γήπεδο. «Είμαι χαρούμενο που ήρθα Τρίκαλα, ξέρω και τον Σάκη Ντάρα που τραγκουντάει στο Αποθέωση του Μπάκη» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος. Τελικά δεν βγάζει μήνα στα Τρίκαλα αφού μετά τον Δάρα πήγαινε και για πατσά στου Κλωτσοτήρα οπότε ο Βαζάκας τον διώχνει μετά από απουσία του σε πρωινή προπόνηση στην Πηγή!!!



ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ



Σάλος στο Μαιευτήριο Τρικάλων καθώς το 20% των νεογνών είναι …μαύρα!!! Εξοργισμένοι οι σύζυγοι των κυριών που τεκνοποίησαν χρωματιστά παιδιά ζητούν εξηγήσεις από τους μαιευτήρες που αδυνατούν να ερμηνεύσουν το γεγονός. Το μυστήριο λύθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι τα συμπαθέστατα μαυράκια έμοιαζαν καταπληκτικά με πρώην Αμερικανό μπασκετμπολίστα του ΑΣ Τρίκαλα ο οποίος κάθε βράδυ πήγαινε από πολυκατοικία σε πολυκατοικία στα Τρίκαλα και εξυπηρετούσε όσες περιπτώσεις μπορούσε, προλάβαινε και άντεχε. Από την εποχή του αείμνηστου Τσάρλι είχε να στηθεί τέτοιο ερωτικό πανηγύρι!!!



ΜΑΡΤΙΟΣ



Ο ΑΟΤ πάει από νίκη σε νίκη αλλά ο «αντί» δεν μπορεί να αντέξει την προβολή που αποκτά ο Γιώργος Βαζάκας καθώς και τα εγκωμιαστικά σχόλια του τύπου και των φιλάθλων.  Αρχικά τα παίρνει στο κρανίο όταν διαβάζει σε τοπική εφημερίδα τίτλο: «Η ομάδα του Βαζάκα σαρώνει» ενώ το τελειωτικό χτύπημα έρχεται όταν οι φίλαθλοι φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Γρεβενιώτη τεχνικού σε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Αφού δηλώνει «ποια ομάδα του Βαζάκα, αυτός πλήρωσε τους παίκτες, γιατί αποθεώνουν αυτόν και όχι εμένα;» αρχίζει για μία ακόμη φορά την αναζήτηση προπονητού. «Ο Βαγγέλας θα ανοίξει τον χρυσό οδηγό και θα βρει προπονητή» δηλώνει ο Αχιλλέας ο εφοριακός!!!



ΑΠΡΙΛΙΟΣ



Προπονητής δεν βρίσκεται και αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο δάσκαλος Γιώργος Ζαρίντας που παίρνει ως βοηθό του τον Ράμπο από το Νεοχώρι. Ο Ράμπο βελτιώνει σε χρόνο ρεκόρ την ταχύτητα και την φυσική κατάσταση των παικτών αφού εκτός από στρατιωτική εκπαίδευση (πτώση με αλεξίπτωτα, έρπην, αναρρίχηση, στίβος με φυσικά εμπόδια) τους βάζει στις προπονήσεις να κυνηγούν κότες όπως έκανε παλιά και στον Διγενή!!! Ο δάσκαλος από την πλευρά του εμψυχώνει τους παίκτες με μοναδικό τρόπο (Πάμε Παλικάρια, Φάτε τους Τουρκόσπορους και άλλα τέτοια) ενώ στο γήπεδο εφαρμόζει τα συστήματα του αείμνηστου Χάπελ!!!



ΜΑΙΟΣ



Εμφανίζεται στα Τρίκαλα ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΤ Νίκος Παππάς και σε πρες κόνφερανς ανακοινώνει ότι εκπροσωπεί ομάδα Αράβων επενδυτών από το Ντουμπάι και το Κατάρ που επιθυμούν να αγοράσουν την ΠΑΕ Τρίκαλα. Η συνέντευξη τύπου όμως διακόπτεται γιατί το ξενοδοχείο στο οποίο δίνεται, ζώνεται από δεκάδες συντοπίτες μας και όχι μόνο που είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τον επενδυτή από το παρελθόν. Και κάποιοι εξ αυτών είχαν στα χέρια τους και επιταγές Πιρέλι!!! Οι περίφημες επιταγές – λάστιχο!!!





ΙΟΥΝΙΟΣ



Ο ΑΟΤ στην Α’ Εθνική μετά από ένδεκα χρόνια και οι πανηγυρικές δηλώσεις κρατούν μία εβδομάδα. Στα επινίκια ψήνονται και τα αρνιά που ήταν να ψηθούν και δεν ψήθηκαν στις εκδηλώσεις χαράς που υποτίθεται ότι θα γινόταν και για την άνοδο στην Β’ Εθνική. Ο παλιός παίκτης του ΑΟΤ Χρήστος Αναγνώστου τραγουδάει τον ύμνο της ομάδας σε εξέδρα που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία.



ΙΟΥΛΙΟΣ




Ο Βασίλης Μπαμπούρης αναλαμβάνει γενικός αρχηγός του ΑΟΤ και επιλέγεται ως τόπος προετοιμασίας της ομάδας αθλητικό κέντρο στην Ρουμανία για δύο λόγους: Πρώτον γιατί η ομάδα είχε προετοιμαστεί εκεί και το καλοκαίρι του 1999 και δεύτερον γιατί μπορεί να συνεννοηθεί στα βλάχικα. Η προετοιμασία όμως τερματίστηκε άξαφνα διότι πάνω από δεκαπέντε παιδάκια ηλικίας 11 ετών έψαχναν μαζί με τις μαμάδες τους να βρουν τους μπαμπάδες τους που ήταν μέλη της αποστολής του ΑΟΤ το 1999!!! Ως γνωστόν το καλοκαίρι εκείνο τιμήθηκε δεόντως η ελληνορουμανική φιλία!!!





ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ



Ποιος είπε ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις. Ο Γιώργος Γιαννούλας επιστρέφει στο προσκήνιο και παίρνει την απόφαση να ξανακατεβάσει τον ΑΣ Τρίκαλα στα πρωταθλήματα. Δεν βρίσκει όμως ούτε παίκτες, ούτε προπονητές, ούτε επιτελείο λόγω του πρότερου μη έντιμου βίου και έτσι κάνει τον ιστορικό συμβιβασμό να επαναπροσλάβει τον Κώστα Σκρέτα ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τονίζει συγκινημένος, αφήνοντας επιτηδευμένα ένα δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλο του: «Επιτέλους δικαιώθηκα. Εγώ είμαι το Τρικαλινό μπάσκετ…». Στην συνέχεια δημοσιεύεται στον τοπικό τύπο φωτογραφία του με το Βασιλακόπουλο την στιγμή που τον συγχαίρει για τα νέα του καθήκοντα…



ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ



Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής και στο πρώτο παιχνίδι ο ΑΟΤ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του δυναμιτίζει το κλίμα (ποια Τρίκαλα; Δεν σας βλέπω…, τυριά κ.τ.λ.) και τον περιμένουν έξαλλοι οι Τρικαλινοί φίλαθλοι στο γήπεδο. Ο Αχιλλέας μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και πάνω στην τσατίλα του ξανακλωτσάει διαφημιστική πινακίδα όπως ακριβώς είχε κάνει και ως πρόεδρος του Πανιωνίου. Το αποτέλεσμα ήταν για μία ακόμη φορά το ίδιο: Μεταφέρθηκε με μπανταρισμένο πόδι στο ιατρείο του γηπέδου….



ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ



Εγκαινιάζεται το νέο γήπεδο του ΑΟ Τρίκαλα το οποίο κατασκευάζεται δίπλα από το εργοστάσιο του Πλεξίδα ώστε να μην κάνει μεγάλες αποστάσεις ο πρόεδρος αλλά και για επιβλέπει τα πάντα από το παράθυρο του γραφείου του. Στο διαδίκτυο γίνεται δημοσκόπηση για το όνομα που θα πάρει το γήπεδο αλλά ο «αντί» έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του. Στην τελετή εγκαινίων του νέου γηπέδου ανακοινώνει το όνομα: «Γκρρρρ, ο ΑΟΤ δεν ανήκει σε μένα αλλά στους Τρικαλινούς φιλάθλους. Γι’ αυτό και το γήπεδο θα ονομαστεί Ευάγγελος Πλεξίδας Arena». Σε εμφανή σημεία τοποθετούνται φωτογραφίες του προέδρου ενώ μικρογραφίες του μπαίνουν σε όλα τα καθίσματα του γηπέδου!!!





ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ



Με εξώδικο στην ΕΡΤ η ΠΑΕ Τρίκαλα ζητά να υπάρχει και παλαίμαχος του ΑΟΤ στο πάνελ της «Αθλητικής Κυριακής». Το πρόβλημα είναι ότι οι σχέσεις της ομάδας με τους παλαιμάχους παραμένουν τεταμένες οπότε αποφασίζεται να συμμετάσχει στην εκπομπή ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας Γιώργος Τσιγάρας που μικρός είχε παίξει στα τσικό του ΑΟΤ!!!





ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ




Ο Σάκης Καρατζούνης με κατασταλαγμένο πλέον το μυαλό και έχοντας αποσυρθεί από τα αθλητικά δρώμενα συγγράφει τα απομνημονεύματα του υπό τον τίτλο «Ίκα, Μίκα, Σύκα». Είναι ένας οδηγός επιβίωσης για νεόκοπους ποδοσφαιρικούς παράγοντες μιας και ο Σάκης αναλύει το μυστικό της επιτυχίας του. Το βιβλίο παρουσιάζουν ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο Μάκης Ψωμιάδης και ο πρώην διαιτητής Παπουτσέλης. Είναι δε ευγενική χορηγία του κρασιού «Παράγκα» του κυρ Γιάννη!!!





«ΦΛΟΥ»

…καλή χρονιά να έχουμε το 2011 και να είστε βέβαιοι ότι οι Τροϊκάνοι δεν θα μπορέσουν να μας κόψουν το χιούμορ. Είναι κάτι άλλωστε που δεν φορολογείται!!!


Sportrikala







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου