Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

"Ντεμπούτο" για τον ΣΕΠ Τρικάλων στο Στάδιο και βράβευση Πλεξίδα για την άνοδο της ομάδας στη Β' Εθνική


-Πλεξίδας για Καρατζούνη: «Ας μη μείνει μόνο στα λόγια»
-Το παρθενικό του ματς έδωσε σήμερα στο Στάδιο Τρικάλων ο ΣΕΠ.




ΤRIKALA WEB MAGAZINE
http://www.fatsimare.gr/
To περιοδικό των Τρικαλινών στο διαδίκτυο

Ο "Συνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών" ντεμπουτάρισε κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας και τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά καθώς οι Τρικαλινοί του Τάκη Παζαΐτη πέτυχαν μια εύκολη νίκη.


Άπαντες γνωρίζουν πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο «υποφέρει» σε πολλούς τομείς, εδώ και αρκετά χρόνια, μειονέκτημα που δεν περιορίζεται στα Τρικαλινά σύνορα.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές χρειάζονται πιο οργανωμένη εκπροσώπηση, τα προβλήματά τους , οι χαρές τους και οι ανάγκες τους, περισσότερη εξωτερίκευση και φυσικά μεγαλύτερη προσοχή και αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους δημιουργίας του ΣΕΠ.

Ο χθεσινός φιλικός αγώνας μεταξύ άλλων είχε ως στόχο την σύσφιξη σχέσεων, ανταλλαγή απόψεων-προτάσεων για το Θεσσαλικό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο «έμπειρος» ΣΕΠ Λάρισας θα σταθεί δίπλα στην προσπάθεια των Τρικαλινών, οι οποίοι βρίσκονται στην αφετηρία.

Να σημειωθεί πως ο ΣΕΠ βράβευσε τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΤ, Βαγγέλη Πλεξίδα για την άνοδο της ομάδας στην Β΄ Εθνική.



Πλεξίδας για Καρατζούνη: «Ας μη μείνει μόνο στα λόγια»


Στο πλαίσιο της βράβευσης του από τον «Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαίρου» Τρικάλων, ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα έκανε δηλώσεις στο goaltrikala.gr, σχετικά με την Γενική Συνέλευση της Πέμπτης. Στην ερώτηση για το περιμένει από τον Σάκη Καρατζούνη ο Βαγγέλης Πλεξίδας τόνισε: «Ας μη μείνει μόνο στα λόγια».

Βεβαίως η συγκεκριμένη δήλωση δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αναλύσεις αφού κατά πως φαίνεται ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων περιμένει συμπαράσταση.


Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα

Για την βράβευση από τον ΣΕΠ: «Αξίζουν συγχαρητήρια όχι γιατί βραβεύσανε εμένα αλλά γιατί φτιάξανε αυτό τον σύλλογο. Είναι νέα παιδιά με ανοιχτά μυαλά και πιστεύω ότι αυτό θα είναι κάτι καλό για τα Τρίκαλα. Και πάλι συγχαρητήρια».

~Για το τι περιμένει από την Γ.Σ: Περιμένω την αντίδραση του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μου δώσει δύναμη για να συνεχίσω στον ΑΟ Τρίκαλα. Θα πρέπει να παραβρεθούν οι πάντες. Το μέλλον του ΑΟΤ είναι δεδομένο. Πιστεύω ότι θα βρεθούν συμπαραστάτες.

Δεν είναι τα χρήματα αυτά που χρειάζονται. Απλά πιστεύω ότι χρειάζεται δουλειά και η δουλειά θέλει ανθρώπους. Και θέλει ανθρώπους από τα Τρίκαλα γιατί αν θα είναι ξένοι, που θα βρεθούν εύκολα θα είναι κακό για τον ΑΟ Τρίκαλα. Πρέπει να βρεθούν άτομα που να πονάνε για την ομάδα και για τον τόπο.


~Για τον Σάκη Καρατζούνη: Το μόνο που μπορώ είναι ας μην μείνει στα λόγια. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα Τρικαλινό και ειδικά με προέδρους που έχουμε ματώσει τα προηγούμενα χρόνια κάτι που είναι δεδομένο. Αν δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν κάτι και αυτό χάθηκε αυτό μπορεί να γίνει ξανά αν δεν υπάρχει βοήθεια».






ΤRIKALA WEB MAGAZINE
http://www.fatsimare.gr/
To περιοδικό των Τρικαλινών στο διαδίκτυο

 

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου