Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Η Νομαρχία Τρικάλων βράβευσε τον Αθανάσιο Ντιρογιάννη


Τον Τρικαλινό αθλητή των Special Olympics, μέλος του Συλλόγου «Ελπίδα», Aθανάσιο Ντιρογιάννη βράβευσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων στο Διοικητήριο.



Ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης εξήρε την προσπάθεια του Αθ. Ντιρογιάννη και επέδωσε τιμητική πλακέτα στον αθλητή, ενώ του ευχήθηκε να έχει ανάλογη επιτυχημένη συνέχεια.

Στις διακρίσεις του Θ. Ντιρογιάννη αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Δημοτικών Σχολείων και Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Τρικάλων «Ελπίδα» κ. Ευάγγελος Μάμαλης.

Ο συμπολίτης αθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 100 μέτρων στους Πανελλήνιους Αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα (από 29/5/2010 – 3/6/2010) από τους Special Olympics Hellas σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics – Athens 2011. Επίσης στο αγώνισμα των 100 m. κατέκτησε την 3η θέση στους Παγκόσμιους Αγώνες.

Στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο Διοικητήριο παραβρέθηκαν οι αντινομάρχες κκ. Νίκος Σακκάς και Αχιλλέας Αλεξίου, μέλη του Συλλόγου «Ελπίδα» και συγγενικά πρόσωπα του αθλητή.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου