Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Σάλος με τις μετρήσεις ακροαματικότητας ραδιοφωνικών σταθμών.


Η τελευταία δημοσκόπηση για το Ραδιόφωνο στο Νομό Τρικάλων είχε γίνει σύμφωνα με την εταιρία Σεπτ'07 - Σεπτ'08 και δείτε τι αποτελέσματα εμφανίζει.



Παρέμβαση του ΛΑΟΣ στην Βουλή με το σκάνδαλο των κατευθυνόμενων ραδιοφωνικών μετρήσεων διαβάζουμε στο trikalanews.gr


Σάλος έχει προκληθεί με τον τρόπο που δρούσε η μοναδική εταιρεία μέτρησης της ακροαματικότητας των ραδιοφωνικών σταθμών.


Αυτό που είχαν «ψυλλιαστεί» οι ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών που είχαν ακροαματικότητα αλλά δεν εμφανίζονταν στις μετρήσεις, φαίνεται πως δίκαια το είχαν «ψυλλιαστεί» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο για την Βουλή από ερώτηση του ΛΑΟΣ μέσω του Βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου και είναι θέμα χρόνου η επέμβαση της Επιτροπής Διαφάνειας αλλά και του Εισαγγελέα.

Η εταιρεία «εξαφάνιζε» σύμφωνα με τις καταγγελίες, από την λίστα ραδιοφωνικούς σταθμούς και εμφάνιζε μόνο όσους έκαναν δουλειές μαζί της επί πληρωμή…

Έτσι παρουσίαζε στους διαφημιστές λίστα μόνο με ραδιόφωνα που ήθελε να προωθήσει…

Ηχητικά ντοκουμέντα στο διαδίκτυο, είναι αρκετά για την επέμβαση της Δικαιοσύνης, αφού χρόνια τώρα , είχε «στηθεί» μηχανισμός για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης .

Ενδιαφέρον αποκτά να μάθουμε και ποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί είχαν την εύνοια της FOCUS και αν στις μετρήσεις μπαίνανε όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ή υπήρχε επιλογή...


Η τελευταία δημοσκόπηση για το Ραδιόφωνο στο Νομό Τρικάλων είχε γίνει σύμφωνα με την εταιρία Σεπτ'07-Σεπτ'08 και δείτε τι αποτελέσματα εμφανίζει.


Κλικ στην εικόνα
για μεγέθυνση










Πηγή:

http://www.focus.gr/default.asp?id=300160064&lcid=1032





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου