Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τελικά, έχει πάρει το χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία ο Μιχάλης Ταμήλος η όχι;

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
- Και ξαφνικά Σκρέκας για τον Δήμο Τρικκαίων;
- Δυσαρέσκεια "Χατζηγακικών" με την κίνηση Ταμήλου να βραβεύσει Μπονώτη
- Η κίνηση αυτή έχει και άλλο...στόχο.
- Το μπαλάκι στον Μαγκούφη για υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ



Οι κινήσεις στην Νέα Δημοκρατία.

Με την ολοκλήρωση του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας άνοιξαν και τυπικά οι διαδικασίες για τις υποψηφιότητες του κόμματος στις δημοτικές εκλογές διαβάζουμε στην "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".


Με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τρικάλων Νίκο Μουζακιάρη να δηλώνει:
«Φρόνημά μας, του προέδρου μας και όλης της παράταξης, είναι να πάμε με τους καλύτερους.
Κατά περίπτωση θα συζητήσουμε για όλες τις υποψηφιότητες ξεχωριστά. Θα δούμε το τι ψηφοδέλτιο γίνεται, το τι στήριξη θα ζητήσουν οι υποψήφιοι και από κει και πέρα θα πράξουμε ανάλογα».

Διαδικασίες που πρέπει να τρέξουν γρήγορα μιας και επίσημα η προεκλογική περίοδος ξεκινά στις 7 Ιουλίου.

Χρίσμα λοιπόν δεν έχει πάρει ακόμη ο Ταμήλος. Ένα σημερινό δημοσίευμα του trikalanews.gr έρχεται να "ταράξει" τα νερά στην τοπική Ν.Δ.


Στο «παιχνίδι» για τον Δήμο Τρικκαίων και Θεόδωρος Σκρέκας


Ο πρώην βουλευτής Τρικάλων και νυν πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Σκρέκας φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου για τον Δήμο Τρικκαίων.

Το ενδιαφέρον αυτό, έχει μεταφερθεί και στην «Ρηγίλλης» και η εξέλιξη αυτή οδηγεί σε νέα δεδομένα για τον Δήμο Τρικκαίων.

Ο κ. Σκρέκας θεωρείται η ιδανική λύση για να κρατήσει η Νέα Δημοκρατία στα Τρίκαλα τις αναμενόμενες απώλειες που υπάρχουν από τις δύο θητείες του Μιχάλη Ταμήλου και οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια του Δήμου Τρικκαίων για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κίνηση του δημάρχου ενόψει της 7ης Νοεμβρίου η βράβευση Μπονώτη



Είναι ξεκάθαρο πως επρόκειτο για πολιτική κίνηση του δημάρχου ενόψει της 7ης Νοεμβρίου τόνισε η αντιπολίτευση του Δήμου στην χθεσινή συνεδρίαση.

Στόχος του Δημάρχου να κερδίσει την υποστήριξη Μπονώτη - Λέγκα - Παπαστεργίου.

Σίγουρα όμως αυτή η κίνηση Ταμήλου δυσαρέστησε τους "Χατζηγακικούς" καθώς είναι γνωστές οι σχέσεις του πρώην προέδρου του Ερυθρού Σταυρού με τον τέως υπουργό κάτι που φάνηκε στην ψηφοφορία με την αντίδραση των Δεληλίγκα, Πολυμερόπουλου, Καταβούτα...

Καλά πληροφοριμένες πηγές του fatsimare αναφέρουν πως η κίνηση αυτή έχει και άλλο...στόχο.

Γίνεται να προλάβει το πολιτικό "τρίο" και να μην αντιδράσει στην περίπτωση καθόδου του Πολιτευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Πατέρα με τον συνδυασμό Ταμήλου κάτι το οποίο ήταν σίγουρο και διεμηνύθη στον Δήμαρχο από την πλευρά κυρίως Παπαστεργίου.



Δεν..."τσίμπησε" ο Μαγκούφης


Το μπαλάκι στον Μαγκούφη για υποψηφιότητα στον Δήμο Τρικκαίων πήγαν να ρίξουν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή να μην...τσιμπάει και να απαντά:

«Έχω μάθει να σέβομαι την ετυμηγορία του Τρικαλινού λαού»

Με αυτή την φράση ο Βουλευτής του ΠαΣοΚ, δεν αφήνει κανένα περιθώριο… αυτοπρότασης να διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr

«ο Τρικαλινός λαός με τίμησε και μου ζήτησε πριν από λίγους μόλις μήνες να τον εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο»…

Συνεπώς δική του διάθεση να … μετακομίσει στον Δήμο Τρικκαίων δεν υπάρχει και απομένει μόνο εκείνο το ενδεχόμενο να «επιστρατευτεί πολιτικά» από την «Ιπποκράτους» που φαντάζει πια ως το «αδύναμο σενάριο», μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από 11 άτομα να τεθούν επικεφαλής του «πράσινου» ψηφοδελτίου για τον Δήμο Τρικκαίων.

«Εγώ αν ήθελα να διεκδικήσω τον Δήμο Τρικκαίων θα το είχα ανακοινώσει μόνος μου γιατί είμαι σοβαρός άνθρωπος και υπεύθυνος απέναντι σε αυτούς που με τιμούν με την ψήφο τους», ανέφερε ο κ. Μαγκούφης.









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου