Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τρικαλινά επίκαιρα


-Δίκτυο αποχέτευσης για 600 σπίτια στον Πυργετό
-Ανάδειξη από το ΚΚΕ των προβλημάτων του νοσοκομείου Τρικάλων
-Διαβούλευση για τη «συρρίκνωση» των υποψηφιοτήτων στο ΠΑΣΟΚ
-Ο Βαγγέλης Μπούτας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας του ΚΚΕ

Διαβούλευση για τη «συρρίκνωση» των υποψηφιοτήτων στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

Αποφασίστηκε στην προχθεσινή ευρεία σύσκεψη στην Ιπποκράτους – Δεν αποκλείσθηκε η «πολιτική επιλογή» για τον δήμο Τρικκαίων – Από την Κυριακή η τοπική διαβούλευση

Τόσο ο κ. Τσούρας, όσο και ο κ. Σπυρόπουλος, έδειξαν να προβληματίζονται και για πρακτικούς λόγους, από τον μεγάλο αριθμό των υποψηφίων, κυρίως, στους δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας. Είτε επιλεχθεί η δημοσκόπηση, είτε οι προκριματικές, δεν μπορούν να τεθούν στην κρίση, της κοινής γνώμη ή του εκλογικού σώματος, δέκα υποψήφιοι σε κάθ’ ένα από τους δύο αυτούς δήμους. Στόχος, επομένως, τη διαβούλευσης, είναι να περιοριστεί ο αριθμός του, σε τέσσερις.


Ανάδειξη από το ΚΚΕ των προβλημάτων του νοσοκομείου Τρικάλων



Ο Βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, βρέθηκε σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα και επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Τρικάλων και είχε συνάντηση με εργαζόμενους Ιατρούς και νοσηλευτές.





Δίκτυο αποχέτευσης για 600 σπίτια στον Πυργετό
Πράσινο φως στη μελέτη του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό των Τσιγγάνων στο Κηπάκι


Πράσινο φως πήρε η μελέτη για το αποχετευτικό δίκτυο του δημοτικού διαμερίσματος Πυργετού του δήμου Τρικκαίων, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ, σηματοδοτώντας θετικές εξελίξεις για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το έργο. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου κ. Ταμήλου, το έργο αφορά στη βελτίωση του δικτύου σε περισσότερα από 600 σπίτια, όπου σύμφωνα με το τεχνικό αντικείμενό του αναμένεται να γίνει κάλυψη όλων των υπαρχόντων σπιτιών με τα δίκτυα αποχέτευσης. Εκτιμούμε, εξήγησε ακόμα ο κ. Ταμήλος πως το έργο στο σύνολό του θα κοστίσει 1,108.000 ευρώ περίπου ευρώ, οπότε με την κατασκευή του θα δοθούν σημαντικές και ωφέλιμες λύσεις.


Ο Βαγγέλης Μπούτας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας του ΚΚΕ



Τους υποψήφιους περιφερειάρχες που θα στηρίξει το ΚΚΕ στις 13 Περιφέρειες της χώρας με τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο Περισσός.





Αρχαία στο δρόμο του Ε65


Τα ευρήματα παραπέμπουν σε κάστρο, φράζουν το δρόμο στην πορεία υλοποίησης του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας, γνωστού ως Ε65.

Στο εργοτάξιο, μεταξύ Αρδανίου και Χαιδεμένης, εντοπίστηκαν υπολείμματα τοιχίου τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί το έργο, στο συγκεκριμένο σημείο και να κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες τόσο της 19η Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Τρικάλων, όσο και της ΛΔ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων της Καρδίτσας.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου