Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ο Δημήτρης Ιωάννου επανεκλέχτηκε πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ νομού Τρικάλων


Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή οι μέτοχοι του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων προκειμένου να εκλέξουν την νέα τους διοίκηση. Ο κ. Δημήτρης Ιωάννου επανεκλέχτηκε στο αξίωμα του προέδρου καθώς επικράτησε του έτερου υποψηφίου κ. Κώστα Παπαβασιλείου.



Ο κ. Ιωάννου έλαβε 12.500 ψήφους (σ.σ. ο κάθε μέτοχος εκπροσωπεί από 1.000 ψήφους και στις κάλπες την Κυριακή προσήλθαν συνολικά 16) έναντι 3.000 του κ. Παπαβασιλείου. Για την θέση του αντιπροέδρου επανεκλέχτηκε ο κ. Κώστας Τσίντζος με 11.000 ψήφους έναντι 5.000 του κ. Στέργιου Βουτσελά.

Πέραν των κ.κ. Ιωάννου και Τσίντζου στο πενατεμελές Δ.Σ. εκλέχτηκαν οι κ.κ. Κώστας Λιάκας, Χρήστος Κομματάς και Γιώργος Καρράς, ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι κ.κ. Γεώργιος Γούλας, Ιωάννης Αποστόλου και Δημήτριος Καρυδόπουλος.

Με το πέρας της διαδικασίας ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε τους μετόχους οι οποίοι "για άλλη μια φορά δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ωστόσο σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε καλούμαστε όλοι μαζί να εργαστούμε για να διατηρήσουμε το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων σε υψηλό επίπεδο και να εξακολουθήσουμε να ανοίγουμε θέσεις εργασίας για νέους και νέες της περιοχής μας.

Στοχεύουμε πάντα στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε την συμπαράσταση αν μη τι άλλο των τοπικών αρχών".



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου