Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ειλικρινά, είναι ντροπή για μια πόλη σαν τα Τρίκαλα...


Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε μέσω facebook μία συμπολίτισσα, η Έλενα Καπερώνη



"Από την Παρασκευή είμαι μέσα στην απογοήτευση. Βγήκαμε τα μέλη του Φιλοζωικού συλλόγου Τρικάλων να μαζέψουμε τις ελάχιστες μηνιαίες συνδρομές και βρεθήκαμε μπροστά σε μια τραγική κατάσταση.

Τα χρήματα που μαζεύτηκαν ήταν ελάχιστα (φτάνουν δε φτάνουν για τις τροφές μιας εβδομάδας), αφού πολλοί από αυτούς που μας στήριζαν, μας ανακοίνωσαν ότι δε διευκολύνονται πλέον να μας δίνουν το μήνα αυτά τα 5 euro!!!!!!!!!!!!!

Δε θέλω να φανταστώ πως θα φτάσουμε στο σημείο σα σύλλογος να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να πουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας.


Αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα αυτή τη στιγμή. Καταφύγιο με 100 ζώα, συντηρείται αυτή τη στιγμή από τα 4 μέλη που πηγαίνουν στο καταφύγιο και βιώνουν τις δυσκολίες, που δίνουν μεγάλο μέρος από το μισθό που παίρνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες των ζώων του καταφυγίου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα? Οι στειρώσεις. Μόνο τον προηγούμενο μήνα για τις στειρώσεις πληρώσαμε 600 euro. Όλα από την τσέπη μας, μιας και δεν υπάρχει κτηνίατρος συμβεβλημένος από το Δήμο.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να στειρωθούν 10 ζώα, 5 από αυτά μανούλες που κυκλοφορούν στις γειτονιές της πόλης.

Έχω καταλάβει πως αν υπάρχει θέληση μπορούν να γίνουν θαύματα. Όσοι απο εσάς θα μπορούσατε να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε το ποιοτικό έργο μας, με κατάθεση 1 euro ο καθένας, ο λογαριασμός του συλλόγου είναι ο Εθνική Τράπεζα Αρ. λογ: 833/296037-04."

Σας ευχαριστώ!

Elena Kaperoni



Φιλοζωικός Σύλλογος Τρικάλων




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου