Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Τρικαλινέ λαέ, σκάσε και πλήρωνε...


Πιο τσουχτερές τιμές στα δημοτικά πάρκινγκ...




Είκοσι έως σαράντα λεπτά ακριβότερα θα κοστίζει η στάθμευση αυτοκινήτων στα δημοτικά πάρκινγκ για τους περιστασιακούς πελάτες αφού την προσεχή Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την αναπροσαρμογή των τιμολογίων.

Πιο τσουχτερές τιμές στα δημοτικά πάρκινγκ
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εισήγηση της δημοτικής ανώνυμης εταιρείας «Αστική Ανάπτυξη» που έχει την ευθύνη λειτουργίας των πάρκινγκ, προτείνεται η αύξηση της ωριαίας τιμής ως εξής:
Στο πάρκινγκ της οδού Κανούτα από 1,40 ευρώ ανά ώρα που είναι σήμερα να αυξηθεί σε 1,80 ευρώ ανά ώρα.
Στο πάρκινγκ της οδού 28ης Οκτωβρίου από 1,20 ευρώ/ώρα να γίνει 1,60 ευρώ για τις ώρες από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, ενώ από τις 3 μέχρι και τις 7 το απόγευμα από 0,80 ευρώ / ανά να αυξηθεί σε 1 ευρώ την ώρα.
Να σημειώσουμε ότι η αναπροσαρμογή των τιμολογίων κρίθηκε απαραίτητη αφού σύμφωνα με το διευθυντή της εταιρείας, κ. Χρήστο Πανάγο, η ωριαία τιμή για τους περιστασιακούς πελάτες ήταν ιδιαίτερα χαμηλή.
Τέλος, στα αξιοσημείωτα είναι ότι η πρόταση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας «Αστική Ανάπτυξη» είναι η αύξηση της τιμής να ισχύσει από την 1η Μαρτίου, ενώ τυχόν άλλες χρεώσεις που γίνονται με παλαιότερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου προτείνεται να παραμείνουν ως έχουν.

Ενημέρωση




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου