Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ωχ, πότε έρχεται στα Τρίκαλα βρε παιδιά; !!!


ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "Να ζητήσεις συγνώμη γιατί στήριζες την Ντόρα"!!!





Διαβάζουμε στο epirusgate και αν αληθεύει, θάχουμε...ντράβαλα κι εδώ σύντομα...


"Σε εκδήλωση για της Νέας Δημοκρατίας για την διοικητική μεταρρύθμιση,που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα,παραβρέθηκαν τα μέλη των ΝΟ.Δ.Ε της Ηπείρου,οι Βουλευτές και οι πολιτευτές της Ηπείρου,καθώς επίσης οι Δήμαρχοι και οι Αρχηγοί των Παρατάξεων που είχαν την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας,και άλλα "γαλάζια" στελέχη.

Για την αναγκαιότητα αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού του Κράτους μίλησε ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.Η εκδήλωση όμως,σημαδεύτηκε από το επεισόδιο που είχε ο Μιχαλολιάκος με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Τάσο Σιαφάκα,στον οποίο και ζήτησε να μην κάνει εισήγηση!

Όταν αυτός αρνήθηκε-όπως ήταν φυσικό-ο κ. Μιχαλιλιάκος ζήτησε την παραίτησή του!

Οι τόνοι ανέβηκαν και χρειάστηκε η παρέμβαση κάποιων ¨γαλάζιων" στελεχών,προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα...

Οι προθέσεις Μιχαλιάκου όμως φάνηκαν από νωρίς το πρωί,όταν το γνωστό στέλεχος της τοπικής Ν.Δ. κ. Μιχάλης Μπίγγος,τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει,ο κ. Μπίγγος άπλωσε το χέρι του και άκουσε εμβρόντητος τον κ. Μιχαλολιάκο να του λέει:"Δεν σε χεραιτάω.Να ζητήσεις συγνώμη γιατί στήριζες την Ντόρα"!!!

Πηγή:
epirusgate



Φαντάζεστε τι έχει να γίνει μόλις συναντήσει εδώ τα "κολλητάρια" του Χρήστο Μιχαλάκη, Γιώργο Γεωργίου και Σωτήρη Χρισταντώνη που επίσης στήριζαν Ντόρα...

Απεταξάμην την Ντόρα Χρήστο;
Απεταξάμην Γιώργο;
Απεταξάμην Σωτήρη;


Αυτό δεν θέλω να το χάσω με τίποτα...!


Σ.Σ. "Μανδαρίνε" της "Ενημέρωσης" μην τσιμπάς, από σένα δεν θα το ζητήσει.

Ξέρει ότι τελευταία το...γύρισες από Ντόρα σε...Κυριάκο και στέλνεις και προσκλήσεις να γίνουν φίλοι του πιτσιρικά στο facebook...!






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου