Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Λάθη, λάθη, λάθη...!


Πλεξίδας: "Φέρτε μου δύο διπλά και πείτε μου το πριμ"
Πάλι με χρήμα πάει ο πρόεδρος να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του ΑΟ Τρίκαλα...
Μέγα ΛΑΘΟΣ






Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η χθεσινοβραδινή συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Πλεξίδα και τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα διαβάζουμε στην "ενημερωμένη" αθλητική των Τρικάλων


Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ, μίλησε στους "κυανέρυθρους" στο Αετών Μέλαθρων και τους ζήτησε δύο εκτός έδρας νίκες με Πυρσό Γρεβενών και Επανομή (σ.σ μεσολαβεί η συνάντηση με τον Θερμαϊκό) τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Φέρτε μου δύο διπλά και πείτε μου το πριμ".










Γι ακόμη μία φορά ο πρόεδρος δεν άκουσε και έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του εσήγηση του επικοινωνιακού επιτελείου για τόνωση του ηθικού του ποδοσφαιρικού τμήματος με "άλλα μέσα"...!
(πλην χρημάτων)

Πάλι θα χάσουμε η θα φέρουμε "χ" και θα ουρλιάζουν (δικαιολογημένα) οι αναλυτές, τα μπακακάκια και οι ξερόλες.

Μόνον ένας τρόπος υπάρχει να ζωντανέψει μέσα τους το βαρβατιλικό οξύ, η "βαρβατίλα" δηλαδή και θα κάνουν το καθήκον τους, να..."πηδήξουν" δηλαδή Πυρσό και Επανωμή...



Ας πρόσεχε...!



Αφορμή για τα σχόλια ήταν το άρθρο ΕΔΩ



Εν τω μεταξύ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα με τον Ζόραν Μπάμποβιτς να μην ανοίγει τα χαρτιά του για το σημερινό ματς με τον Πυρσό.

Η ομάδα θα ταξιδέψει αυθημερόν στα Γρεβενά με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να επιλέγει να πάρει μαζί τους, όλους τους παίκτες.

Οι Τόλιος, Ζαφείρης, Μαϊστρέλλης, Γιώτας, Αγγελόπουλος, Θεοδοσιάδης, Γεωργίου, Αντωνιάδης, Καρράς, Προβατίδης, Κοιλιάρας, Μαυρομάτης, Σαββίδης, Τροΐρης, Μανουσάκης, Κεραμάς, Τεντολούρης, Μίνγκας, Φουρτούνης, Χρυσάφης, Χανιώτης, Διαμάντης και Ένοκ βρίσκονται στην αποστολή ενώ στα Γρεβενά θα ταξιδέψει και ο Κρίστο Τελκίνσκι παρότι είναι τιμωρημένος.



Οι "κυανέρυθροι" στην Μακεδονική πόλη θα εξαντλήσουν ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες ανόδου που έχουν.



























Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Το χρημα βλέπουν αλλά δεν ξέρουν να του τα πάρουν του βλαχοπροέδρου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    ΑΟΤΑΡΑ for ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή