Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Εθνικός και Μετέωρα έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπυ των Τρικαλινών του Περιφερειακού


Μια μοιρασιά που... δεν ευνοεί ιδιαίτερα κανέναν είχαμε στο Καστράκι. Εθνικός και Μετέωρα έμειναν στο 1-1 σε ένα καλό ματς το οποίο είχε και ρυθμό αλλά και φάσεις σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο





Οι δυο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο με τα Μετέωρα όμως να έχουν περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.
Η εικόνα του παιχνιδιού

Λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού ο Εθνικός πλησίασε κοντά στο γκολ όταν ένα σουτ του Ντούβλη, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Κουτλή.
Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών οι αδερφοί Τσιούκα συνεργάστηκαν και δημιούργησαν κατάσταση στα καρέ του Ντάσκα όταν ο Ανδρέας έστρωσε στον Βαγγέλη αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Ο Εθνικός στη συνέχεια... προσπάθησε να πάρει τα πάνω του για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα Μετέωρα και τελικά... κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Ντούβλης «προειδοποίησε» στο 28’ όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κουτλή. Στην επόμενη φάση όμως... ήρθε το γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 30’, από κόρνερ του Ντούβλη, ο Μανούκας πήρε την κεφαλιά, ο Κουτλής απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στρώθηκε στον Σιούτα που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.


Δε πρόλαβαν να χαρούν καλά καλά το γκολ οι Καστρακινοί και τα Μετέωρα ισοφάρισαν. Ήταν το 39ο λεπτό όταν ο Αγγελάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αναστασίου. Ο διαιτητής Καψάλης έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Βαγγέλης Τσιούκας που ανέλαβε να εκτελέσει, νίκησε τον Ντάσκα για το 1-1.
Τελευταία καλή στιγμή του α’ μέρους... ήρθε στο 43΄για τον Εθνικό με το πλασέ του Ντούβλη να περνά άουτ.

Στην επανάληψη... στο γήπεδο υπήρχαν μόνο τα Μετέωρα. Οι παίκτες του Βασίλη Γκούμπλια κέδρισαν τον χώρο του κέντρου και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Αρχικά... ο Εθνικός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 54’ με φάουλ του Ντούβλη το οποίο απέκρουσε ο Κουτλής.

Δέκα λεπτά αργότερα... τα Μετέωρα απείλησαν με σουτ του Φασούλα το οποίο απέκρουσε ο Ντάσκας. Στο 69’ ο Βαγγέλης Τσιούκας δε πρόλαβε να βάλει το πόδι του σε συρτή σέντρα του Φασούλα ενώ στο 81’ ξανά ο Τσιούκας έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν από πάσα του Σκόνδρα, βγήκε τετ α τετ με τον Ντάσκα αλλά πλάσαρε στο δοκάρι. Τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν το σουτ του Σκόνδρα στο 86’ το οποίο όμως πέρασε άουτ.


Εθνικός Καστρακίου:
Ντάσκας, Αναστασίου (86’Καραμήτσος), Παπακωνσταντίνου, Γιδόπουλος, Σιούτας, Κόκκινος, Μόκας (88’ Γάτσιος), Ράντζας, Μανούκας (80’ Γκαγκαστάθης), Ντούβλης, Παπαστεριάδης
Μετέωρα:
Κουτλής, Ζαχαράκης (85’ Καραϊσκος), Φέκας, Πράπας, Ανδρέου, Σκόνδρας, Αγγελάκης (70’ Κεχαγιάς), Ανδρ. Τσιούκας, Γκαρνάρας (56’ Φασούλας), Χαϊταλής, Β. Τσιούκας

goaltrikala.gr




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου