Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Μπουτίνας: "Τιμή για την ομάδα μας"


Δηλώσεις στο goaltrikala.gr - Σχόλιο του fatsimare





Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις του ΑΟ Τρίκαλα με την ομάδα των Μετεώρων είχαν περάσει απο χίλια κύματα. Ωστόσο η αντρίκια στάση του προέδρου της Καλαμπάκας, Γιάννη Μπουτίνα που άφησε ελεύθερο έναν απο τους πλέον πολύτιμους παίκτες του Καλαμπακιώτκου συλλόγου, ανάγκασαν τον Βαγγέλη Πλεξίδα να μπλέξει το εγκώμιο του ισχυρού άνδρα των "κιτρινομπλέ". Ο πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα, Γιάννης Μπουτίνας τόνισε σχετικά για την μεταγραφή του Κεραμά στα Τρίκαλα:

"Αποτελεί για μια ακόμη φορά τιμή για την ομάδα μας οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών σε μεγαλύτερα σωματεία ,σε ομάδες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Πόσο μάλλον, όταν η ομάδα αυτή είναι η μεγαλύτερη ομάδα του νομού ,ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ.
Πρέπει να καταλάβουμε πως όλες οι ομάδες της περιοχής μας θα βγούν κερδισμένες από την άνοδο του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ στη Β΄Εθνική κατηγορία άμεσα και έμμεσα. Γι αυτό πρέπει όλοι μας με τις λιγοστές μας δυνάμεις να βοηθήσoυμε όσο μπορούμε αυτή την επίτευξη των στόχων του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ.

goaltrikala.gr

Σχόλιο του fatsimare


Είναι αλήθεια πως η αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ των δύο προέδρων Τρικάλων και Μετεώρων δεν άρεσε σε μερικούς.

Η ενέργεια του Β. Πλεξίδα να ομολογήσει ότι ήταν λάθος του η στάση του καλοκαιριού απέναντι στον Γιάννη Μπουτίνα τους αιφνιδίασε.
Όπως τους αιφνιδίασε και η μεταγραφή Κεραμά. Το κάνανε "γαργάρα" και αναγκάστηκαν να λένε "εμείς το λέγαμε ότι έπρεπε να 'ερθει εδώ και 2 χρόνια" και άλλα γραφικά.

Δυστυχώς γι αυτούς και ευτυχώς για τον ΑΟ Τρίκαλα, είναι πίσω από τα γεγονότα, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βγάζουν χολή με πικρόχολα και εμπαθή σχόλια.

Δεν πειράζει, θα τους περάσει...











Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου