Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Με εξαιρετικές εντυπώσεις αναχώρησε από την πόλη μας η αποστολή του Άμπεργκ


Με δείπνο και γλέντι στο Φρούριο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου μας για την φιλοξενία της αποστολής από την αδελφοποιημένη πόλη Άμπεργκ, τα μέλη της οποίας αναχώρησαν από την πόλη μας με άριστες εντυπώσεις.






Ως είθισται υπήρξε και η καθιερωμένη ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων με τον Δήμαρχο Τρικκαίων να προσφέρει μεταξύ άλλων και ένα κομπολόι στον Δήμαρχο του Άμπεργκ κ. Ντανχόφερ, ο οποίος με την σειρά του πρόσφερε ένα φλιτζάνι του καφέ ενώ στο πιατάκι αποτυπωνόταν το έγγραφο της ίδρυσης της πόλης.









Ο κ. Ταμήλος σε σύντομο χαιρετισμό σημείωσε ότι κατά το τριήμερο της παραμονής της Γερμανικής αποστολής στην πόλη μας ήρθε σε επαφή η νεολαία των Τρικάλων με αυτή του Άμπεργκ, κάτι που θα έχει συνέχεια και τα επόμενα χρόνια και ευχαρίστησε τον κ. Ντανχόφερ για την επίσκεψή τους γιατί αποδεικνύουν ότι πιστεύουν στον θεσμό των αδελφοποιήσεων και βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον της σχέσης των 2 πόλεων.







Αλλά και ο Δήμαρχος του Άμπεργκ ανέφερε ότι αυτές τις ημέρες όλη η αποστολή πέρασε αξέχαστες στιγμές και γι’ αυτό τα μέλη της φεύγουν με ένα μάτι δακρυσμένο και το άλλο με χαμόγελο γιατί σύντομα περιμένουν στην πόλη τους και αποστολή από τον Δήμο μας.












Καλομαγειρεμένο φαγητό, γνήσια παλιά καλά λαϊκά τραγούδια από ορχήστρα και χορός συμπλήρωσαν την πανέμορφη βραδιά.

Χάρης Μαντέλλος
















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου