Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Θέση στις 21 πιο έξυπνες πόλεις στον κόσμο διεκδικεί ξανά ο Δήμος Τρικκαίων μέσω της e-Trikala A.E.


Για δεύτερη χρονιά, ο Δήμος Τρικκαίων, μέσω της e-Trikala A.E., διεκδικεί μία θέση ανάμεσα στις 21 πιο έξυπνες κοινότητες του κόσμου, ένα θεσμό που ξεκίνησε από την Αμερική και συγκεκριμένα από το Δίκτυο ICF, με το οποίο συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια, σε θέματα νέων τεχνολογιών, ευρυζωνικότητας και υποδομών για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.




Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2009, στη Νέα Υόρκη, θα γίνει η ανακοίνωση των 21 κοινοτήτων (Smart21), οι οποίες θα περάσουν αυτομάτως στην επόμενη φάση, η οποία θα λάβει χώρα τον Ιανουάριο 2010 στη Χαβάη, όπου θα επιλεχθούν οι 7 πιο έξυπνες κοινότητες του κόσμου.

Η σχετική τελετή ανακοίνωσης των Smart21 θα προβληθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας του ICF (www.intelligentcommunity.org) στις 06:00 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης (01:00 π.μ. ώρα Ελλάδας, ξημερώματα Σαββάτου).

Όλη η τελετή θα προβληθεί ζωντανά καθώς επίσης και μαγνητοσκοπημένα μέσα από τις ιστοσελίδες www.trikalacity.gr και www.e-trikala.gr .

Μετά από πολλή δουλειά και οργανωμένη συλλογική προσπάθεια σε αυτό το ψηφιακό κόσμο που ζούμε και εργαζόμαστε, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πόλη μας και ευελπιστούμε σε μία ακόμη Διεθνή διάκριση!








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου