Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

"Βόμβα" - Ο Λεπενιώτης στον Αίολο


Η "βόμβα" έσκασε στη Γ' Εθνική και έχει χρώμα... "κυανέρυθρο". Ο Αίολος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Λεπενιώτη και πλέον, μετά και απο αυτή την κίνηση, δείχνει ξεκάθαρα ποιοί θα είναι οι στόχοι της νέαςσ περιόδου.



Πρώτος στόχος η άνοδος και 2ος η δημιουργία μιας ομάδας με τρικαλινούς καλαθοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση

Ο Αίολος Τρικάλων ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Γ. Λεπενιώτη. Η μεταγραφή αυτή που αποτελεί σίγουρα την σπουδαιότερη στην ιστορία του συλλόγου οριστικοποιήθηκε χθές το βράδυ μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις της διοίκησης του συλλόγου με τον αθλητή.
Ο Γ. Λεπενιώτης ξεκίνησε την καριέρα του από τους Ικάρους Τρικάλων και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Ολύμπια Λάρισας με την οποία αγωνίστηκε στην Α1. Στη συνέχεια επέστρεψε στα Τρίκαλα και αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΣΤρίκαλα με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Β’ Εθνική και στη συνέχεια στην Α2. Την περυσινή χρονιά συμμετείχε με την ΚΑΕ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Α1.Με την απόκτηση του Γ.Λεπενιώτη ασφαλώς ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό η ομάδα για να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Δήλωση του αθλητή
"Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση της ομάδας του Αιόλου για τη συνεργασία μας. Η απόφαση για μένα δεν ήταν εύκολη λόγω των πολλών προτάσεων που δέχθηκα από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Η αγάπη μου όμως για τα Τρίκαλα την πόλη που ανδρώθηκα μπασκετικά και τους συμπολίτες μου που πάντα ήταν δίπλα μου, όπως επίσης και το όραμα των ανθρώπων του Αιόλου έκαναν την απόφασή μου πιο εύκολη. Όταν πρίν από τέσσερα χρόνια επέστρεψα από την Ολύμπια για να αγωνιστώ με τα χρώματα του ΑΣΤρίκαλα ήξερα ότι το ρίσκο ήταν μεγάλο. Με την πορεία της ομάδας όμως δικαιώθηκα απόλυτα για την επιλογή μου. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και με τον Αίολο. Είναι μια ομάδα που οργανωτικά ανήκει σίγουρα σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι άνθρωποι που διοικούν το σύλλογο καθώς και ο προπονητής με τον οποίο γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια μου απέδειξαν ότι δεν βρίσκονται στο χώρο για να πάρουν αλλά για να δώσουν.Εύχομαι οι χαρές που θα δώσουμε την φετινή χρονιά στους Τρικαλινούς φιλάθλους να είναι πολλές και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας".


goaltrikala.gr

















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου