Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΟ 3Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “I CASTELLI INCANTATI”


Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων θα αναχωρήσει για την Ιταλία, την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2009, για να συμμετάσχει στο 3ο Διεθνές Φοκλορικό Χορωδιακό Φεστιβάλ “I CASTELLI INCANTATI” που διοργανώνει ο δήμος Castelli Romani από τις 2 – 5 Ιουλίου 2009.



Για μία ακόμη φορά η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων θα εκπροσωπήσει όχι μόνο τα Τρίκαλα αλλά και την Ελλάδα με ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της τοπικής μας μουσικής, όπως απαιτείται, το οποίο θα περιλαμβάνει από Δημοτικά εως και έντεχνα τραγούδια.



Χορωδίες από όλο τον κόσμο όπως Βραζιλία, Νιγηρία, Ρωσία, Ιταλία και άλλες θα λάβουν συμμετοχή στο χορωδιακό φεστιβάλ, σε έναν πλούσιας φυσικής ομορφιάς δήμο “Castelli Romani” «Τα κάστρα της Ρώμης» μόλις 25 χιλιόμετρα από την Ιταλική Πρωτεύουσα.


Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με παρέλαση όλων των χορωδιών και την πανηγυρική επίσημη έναρξη του φεστιβάλ με την εκτέλεση του “Ave Maria” του Gounod το οποίο θα ερμηνευτεί από όλες τις χορωδίες. Έπονται 3 εμφανίσεις της χορωδίας στις 3 διαφορετικές ιστορικές πόλεις Frascati, Ariccia και Castelgandolfo του δήμου Castelli Romani.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου