Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

"Βολές" Πλεξίδα κατά Tρικαλινών παικτών για την προσφυγή


- Τι έγινε και γράφτηκε χθες για την επανεξέταση του φακέλου
- Με παρέμβασή του στην αθλητικη εκπομπή του Ραδιο Ζυγός ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ τοποθετήθηκε επί του θέματος της προσφυγής των 11 πρώην παικτών






Με παρέμβασή του στην αθλητικη εκπομπή του Ραδιο Ζυγός  ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ τοποθετήθηκε επί του θέματος της προσφυγής των 11 πρώην παικτών στο θέμα της αδειοδότησης του ΑΟΤ

Κι αυτή τη φορά ο κ Πλεξίδας ήταν λάβρος στις δηλώσεις του κυρίως εις βάρος των τρικαλινών ποδοσφαιριστών που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ φάνηκε αισιόδοξος και πάλι για την κατάληξη του ζητήματος



« Το θέμα είναι για γέλια. Είμαστε αισιόδοξοι για την κατάληξη και το μόνο που έχω να πως είναι ΄τι ο κόσμος των Τρικάλων δεν θα πρέπει να ανησυχει

Φαίνεται όμως ότι μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής αλλά και το ζήτημα της Σουπερ λίγκας μπήκε η ομάδα στις μύτες κάποιων….

Θέλω να τονίσω ότι ο ΑΟΤ πήρε αδειοδότηση με 3-0 χωρίς καμία ένσταση από τα μέλη της επιτροπής στα οποία προεδρευει μέλος του Αρειου Πάγου

Ο κ Πλεξίδας για το ζήτημα της αναμόχλευσης του φακέλου έδειξε δάκτυλο Σημαιοφορίδη και σημείωσε πως : «Παρενέβη προφανώς υπάλληλος της ΕΠΟ για να βγει το θέμα με τους πρωην παίκτες του ΑΟΤ, και δημιουργήθηκε σύγχυση επιδή θέλουν να ταυτίσουν την υπόθεση του Ηρακλή με αυτή του ΑΟΤ. Ο ΑΟΤ έπεσε κατηγορία ως ΤΑΠ κι έγινε για 2 χρόνια ερασιτεχνικό σωματείο ενώ ο Ηρακλής ήταν και παραμένει ΠΑΕ.  Είναι ένα ζήτημα που θα διεκρινιστεί και είμαι βέβαιος  ότι το θέμα θα λήξει θετικά για την ομάδα μας.

Θέλω όμως να τονίσω ότι από ηθικής πλευράς είναι ανέντιμο να εμφανίζονται τρικαλινοί πρώην παίκτες του ΑΟΤ που έρχονται ακόμα στο γήπεδο που χειροκροτούν την ομάδα , να προσφεύγουν εναντίον της ομάδας και να της βάζουν εμπόδιο. Είναι ανήκουστο και δεν μπορώ να το καταλάβω για μένα από ηθικής πλευράς είναι ανεπίτρεπτο», ανέφερε ο κ Πλεξίδας




==================
Τι έγινε και γράφτηκε χθες

H Επανεξέταση του φακέλου διατάχτηκε  αν και ο δικαστικός λειτουργός που έδωσε την έγκριση για την αδειοδότηση του ΑΟΤ έχοντας γνώση για την υπόθεση των χρεών Παππά είχε δώσει το ΟΚ για την έγκριση του φακέλου.


Όπως σημειώνει η mikrilga.com  έντεκα ποδοσφαιριστές που διεκδικούν οφειλόμενα χρήματα από την ΠΑΕ Τρίκαλα, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Θεόφιλου Σημαιοφορίδη απέστειλαν, με τη μορφή επείγοντος, προς το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, αίτηση με την οποία ζητούν αντίγραφο της απόφασης που δίδει την έγκριση του φακέλου αδειοδότησης της ΠΑΕ Τρίκαλα αν και υπάρχουν χρέη απέναντι τους ενώ οι συνολικές οικονομικές απαιτήσεις τους από τη συγκεκριμένη ΠΑΕ φθάνουν τις 110.000 ευρώ, πλέον νομίμων τόκων από το 2006.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, είναι οι Γιάννης Δεμιρτσόγλι, Λευτέρης Τιούτιος, Βασίλης Σπυρόπουλος, Αούντου Μαλάκα, Νίκος Μουρκάκης, Νίκος Στάμος, Γιάννης Μανίκας, Κώστας Ταξιάρχης, Αλέξης Κάντας, Στάθης Θεοφάνους και Κώστας Γεροντίδης. Στην επιστολή που απέστειλαν, τονίζουν μεταξύ άλλων πως η απόφαση του αρμοδίου Οργάνου της ΕΠΟ, θίγει τα συμφέροντά τους, θεωρούν πως δεν εξετάστηκαν όλες οι απαιτούμενες παράμετροι, ζητούν αντίγραφο της απόφασης εντός τριών ημερών, διαφορετικά θα προσφύγουν σε όλα τα αρμόδια Υπουργεία, στη ΓΓΑ, τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ!

Ενδεικτικό και το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Sportday:


Πριν από μερικές ώρες σας κάναμε λόγο πως υπάρχει μία ομάδα της Football League που ενώ έχει πάρει αδειοδότηση, δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Αυτή σύμφωνα  με τις σχετικές πληροφορίες είναι τα Τρίκαλα.

Την Δευτέρα η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε έγκριση στον φάκελό της και μέχρι πρότινος όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά. Όμως τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως έχουν έρθει ορισμένα στοιχεία στο προσκήνιο, τα οποία ανατρέπουν τα δεδομένα. Έτσι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΠΟ έχει ζητήσει την επανεξέταση του φακέλου από την δευτεροβάθμια επιτροπή, που ουσιαστικά θα αποφανθεί οριστικά για το αν ο σύλλογος θα πάρει ή όχι μέρος στα πλέι οφ. Αυτή τη στιγμή με βάση τις παραπάνω πληροφορίες είναι σαν να μην έχει πάρει αδειοδότηση η ομάδα και όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις συνεδριάσει η δευτεροβάθμια επιτροπή.

Για να μην παρεξηγούμαστε, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Κανείς δεν λέει ότι τα Τρίκαλα δεν θα πάρουν αδειοδότηση, απλά μεταφέρουμε πως φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Όπως συνέβη και σε πρωτοβάθμιο επίπεδο με ΟΦΗ, Δόξα και Πανθρακικό. Αλλά το γεγονός ότι επανεξετάζεται ο φάκελός του - εάν δεν ισχύει κάτι τέτοιο θα περιμένουμε την άμεση διάψευση της ΠΑΕ αλλά η πληροφορία που μεταφέρουμε δείχνει να είναι διασταυρωμένη 100% - ίσως και να σημάνει την μη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ.

Και μιας και πιάσαμε αυτή τη κουβέντα - για αδειοδοτήσεις δηλαδή - η χθεσινή απόφαση για υποβιβασμό του Ηρακλή θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπ' όψιν από τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Φαίνεται πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να παρερμηνευτούν οι κανονισμοί και η καταλυτική ημερομηνία για τα οικονομικά έγγραφα έχει λήξει από τις 31 Μαρτίου. Αυτό ας μην το ξεχνούν ορισμένοι.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου