Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τι σημαίνει ΑΟΤ ξέρετε;


Σε αυτή την ομάδα, αυτή την πόλη, αυτό τον φίλαθλο κόσμο στερήθηκε η δυνατότητα για την υπέρβαση αφού αγνοήθηκε το λιθαράκι που έχουμε βάλει στον αθλητισμό της χώρας και στο ποδόσφαιρο της.


ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ υπήρχαν στην κυριολεξία στον Ελλαδικό χάρτη στα Τρίκαλα από το 1889 αναπτύσεται το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ είχαν συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες η ομάδα μας από την πρώτη χρονιά της ίδρυσης της κέρδιζε την άνοδο στην Α΄Εθνική.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ είχαν επαφή με το ποδόσφαιρο προπονητής του ΑΟΤ ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης με τους Μπέμπηδες αείμνηστος ΓΟΥΝΤ.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝ τους ποδοσφαιριστές σε -ΙΤΣ στα Τρίκαλα είχε ήδη έρθει ο πρώτος Γιουγκοσλάβος στην Ελλάδα.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ οικογενειακά στο γήπεδο στο ΕΘΝΙΚΟ Στάδιο Τρικάλων είχαμε ρεκορ προσέλευσης 19000 θεατών.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΑΝΕ ΑΦΜ και άλλες ομάδες τα Τρίκαλα πιστά και ηρωικά φτάσανε μέχρι τη Δ΄ΕΘΝΙΚΗ.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ με βία και επεισόδια στα μέρη μας ΟΛΟΙ απολαμβάνουν την πόλη και τη φιλοξενία.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ γηπεδα-χωράφια, ακατάλληλα για ποδόσφαιρο εδώ αγωνιζόταν τιμωρημένος ο ΟΣΠΦ, ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ ΠΑΟ και η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.
και ακόμα πόσα μπορούμε να αναφέρουμε...

  Σε αυτή την ομάδα, αυτή την πόλη, αυτό τον φίλαθλο κόσμο στερήθηκε η δυνατότητα για την υπέρβαση αφού αγνοήθηκε το λιθαράκι που έχουμε βάλει στον αθλητισμό της χώρας και στο ποδόσφαιρο της.


Το έστειλε ο φίλος Α.Σ. στο sportrikala.gr

Φωτογραφίες ΑΡΧΕΙΟ fatsimare


 1972. Ο Λάκης Κουτσάγιας παλιός τερματοφύλακας των Τρικάλων με τον αείμνηστο Άγγλο προπονητή Ρέυ Γούντ στην "ΑΛΕΠΟΥ".

 Ο Ρέυ ήταν προπονητής στην ομάδα του ΑΟΤ για ένα περίπου χρόνο. Σημειώνουμε εδώ ότι ο Γούντ, έπαιζε σαν τερματοφύλακας και ήταν από τους ελάχιστους επιζήσαντες όταν το αεροπλάνο της ομάδας της Μάντζεστερ Γιουνάϊτεντ είχε συντριβεί στην Ιταλία μετά από αγώνα που είχε δώσει εκεί.Σκίτσο την 24 Ιουνίου του 1964 στην πρώτη σελίδα της "Αθλητικής Ηχούς" σχολιάζει την άνοδο του ΑΟΤ στην Α'Εθνική...

Από την ιστορική νίκη 3-2 επί του Ολυμπιακού στο στάδιο. Ο Θόδωρος Τζώρτζης μπλοκάρει προ του Πολυχρονίου υπό το βλέμμα του Γιάννη Πανταζή.
Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου