Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πλεξίδας: «Τα λάθη είναι ανθρώπινα, διορθώστε...»


Στην παρακάτω δήλωση προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Βαγγέλης Πλεξίδας:





Αν υπάρχει πιο καθαρή ομάδα και πιο βιώσιμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Τρίκαλα, τότε εμείς δεν θέλουμε  αυτό που απλά δικαιούμαστε. Δεν ζητάμε κάποια παρατυπία, δεν ζητάμε την χάρη κανενός αλλά θέλουμε να εφαρμοστεί ο νόμος 100% σχετικά με την αδειοδότηση μας. 

Tα όργανα που διοικούν το ποδόσφαιρο πρέπει να πάρουν την εγκύκλιο των αδειοδοτήσεων στα χέρια τους, να αφιερώσουν πέντε λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο τους και να διαβάσουν το σκεπτικό της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής,  οποίο στερεί το δικαίωμα των Τρικάλων να αγωνιστεί στα play off.

Τα πέντε λεπτά θα είναι αρκετά για να καταλάβουν οι αρμόδιοι την αστοχία του πορίσματος των δύο μελών της επιτροπής.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά δεν θα πρέπει να γίνονται  εις βάρος καθαρών σωματείων και θα πρέπει άμεσα να διορθώνονται ενώ σύμφωνα με τους αρεοπαγίτες δεν υπάρχει καμία σκιά και κανένα πρόβλημα στο φάκελο μας.

Ο ΑΟ Τρίκαλα τονίζει συνεχώς πως πρέπει να διεκδικήσει αυτό που αρμόζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο , από την στιγμή μάλιστα που πραγματικά δεν συντρέχει κανένας λόγος για να συμβεί το αντίθετο.

Θέλουμε οι αρμόδιοι να εξετάσουν την περίπτωση των Τρικάλων καθώς δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό στον φάκελο του ΑΟΤ.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου