Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Θύμα βανδαλισμού τα γραφεία του ΚΚΕ στην Καλαμπάκα


Η τρομοκρατία και ο αντικομμουνισμός είναι «λάδι στη μηχανή» της συναίνεσης
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ για τους βανδαλισμούς στα γραφεία της Κ.Ο. Καλαμπάκας







Θύμα βανδαλισμού έπεσαν τα γραφεία  του ΚΚΕ  στην Καλαμπάκα. Τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι  έσπασαν τα τζάμια της πρόσοψης των γραφείων, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές  .Ήταν μια άνανδρη επίθεση που κάποιοι εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι της νύχτας ,ως συστηματική τακτική των προβοκατόρικων κύκλων, εξέφρασαν  έμπρακτα το αντικομουνιστικό τους μένος.

Με τις πράξεις τους, δείχνουν  τη "δημοκρατία" που πιστεύουν αλλά και τον πανικό τους μπροστά στην ολοένα αυξανόμενη δράση του ΚΚΕ για να μην πτωχεύσει ο λαός. Δείχνουν το φόβο τους ,στη απήχηση του καλέσματος  του ΚΚΕ για λαϊκή ανυπακοή στην πλουτοκρατία ,την ΕΕ , τα κόμματά τους και τη συναίνεση που θέλουν να επιβάλλουν ,ώστε να ισοπεδώσουν ό,τι έχει μείνει όρθιο από τις λαικές κατακτήσεις.
   Τέτοιες ενέργειες υπηρετούν την προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού ,ώστε να σκύψει το κεφάλι στο νέο μεσαίωνα που ετοιμάζουν, να συναινέσει στην καταστροφή και την πτώχευσή του.

Θεωρούν , προφανώς, ότι θα τρομοκρατήσουν και θα πτοήσουν τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ ,  ώστε να σταματήσουν να δίνουν τη μάχη για την οργάνωση του λαϊκού κινήματος,  για να ζήσει ο λαός καλύτερα, να αναπτυχθούν προς όφελός του όλες οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας.


     Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα τρομοκρατήσουν και θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Αντίθετα από τις προσδοκίες τους, μας συσπειρώνουν, μας πεισμώνουν, μας προκαλούν να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να είναι σίγουροι πως θα μας βρουν μπροστά τους αφάνταστα πιο ισχυρότερους απ' ό,τι μας έχουν φανταστεί Η δική μας δύναμη, η δύναμη όλου του ΚΚΕ είναι οι σφυρηλατημένες σχέσεις του  με τον εργαζόμενο λαό. Όσο αυτές οι σχέσεις είναι δυνατές , κανείς δεν μπορεί να μας πλήξει. Για να το καταφέρει αυτό, πρέπει να ξεριζώσει το ΚΚΕ από τον εργαζόμενο λαό. Πολλοί προσπαθήσανε γι’ αυτό μα όλοι σπάσανε τα μούτρα τους.
   Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής μας  να καταδικάσουν τέτοιες πρακτικές, που έχουν στόχο το λαϊκό κίνημα και όχι μόνο το ΚΚΕ. Να απαντήσει στα τρομοκρατικά διλήμματα με λαϊκή οργάνωση, αντεπίθεση και συμπόρευση με το ΚΚΕ. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τρίκαλα 29 Μάη 2011

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου