Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο Νίκος Λέγκας για τον ΑΟ Τρίκαλα


Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέγκας σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης του Α.Ο. Τρίκαλα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. να αποκλείσει τον
Α. Ο. Τρίκαλα από τον θεσμό των αγώνων κατάταξης  προκαλεί δικαιολογημένα την έντονη δυσαρέσκεια του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Τα πρόδηλα ερωτηματικά που δημιουργεί ακόμα και ο τρόπος ανακοίνωσής της
ενισχύουν το συναίσθημα της αδικίας απέναντι σε έναν  ολόκληρο Νομό, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό.  

Κανείς δεν λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν κριτήρια.

Κριτήρια όμως που να είναι για όλους, να ισχύουν για όλους και να εφαρμόζονται σε όλους και όχι να δημιουργούν υποψίες ότι λειτουργούν φωτογραφικά και ενδεχομένως ότι εξυπηρετούν συμφέροντα και ισορροπίες αλλότριες προς το ευ αγωνίζεσθαι.

Πολύ περισσότερο στη συγκεκριμένη συγκυρία.

Τέτοιες μεθοδεύσεις βρίσκουν σύσσωμο τον τρικαλινό φίλαθλο κόσμο απέναντι
και μια κόκκινη γραμμή σαφώς χαραγμένη.

Με σημερινή επιστολή προς την Ε.Π.Ο. θα ζητήσω όλα τα στοιχεία αλλά και εξηγήσεις γι’ αυτή την απόφαση και στην περίπτωση που δεν δοθούν θα χρησιμοποιήσω κάθε κοινοβουλευτική παρέμβαση με στόχο, την αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος, καθόσον, δεν μπορεί στο όνομα του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ να μην δίνονται εξηγήσεις σε αποφάσεις που προκαλούν τις τοπικές κοινωνίες.

  

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου