Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Επιθεώρηση στα έργα του οδικού κυκλώματος Μετεώρων


Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης επισκέφτηκε σήμερα τα Μετέωρα, όπου κατασκευάζεται το έργο «Οδικό Κύκλωμα Μετεώρων». Είναι έργο συνεχιζόμενο, ενταγμένο στο πρόγραμμα «Πίνδος», συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.


Συνοδευόμενος από την Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Καραγιάννη και τον εργολάβο του έργου κ. Βράκα, ο κ. Μιχαλάκης, πραγματοποίησε αυτοψία σε όλο το μήκος των εργασιών και ενημερώθηκε για την πρόοδο του έργου.

Οι παρεμβάσεις που γίνονται αφορούν στην αντικατάσταση των στηθαίων με πέτρινα και στη διαμόρφωση χώρων στάθμευσης και θέας.

«Οδηγίες για ολοκλήρωση όλων των συνεχιζόμενων έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με αφορμή την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών, έχει δώσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υλοποιώντας την δέσμευσή του για ολοκλήρωση των συνεχιζόμενων έργων, δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας, προκειμένου αυτά τα έργα να ολοκληρωθούν», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μιχαλάκης.
Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου