Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τα τελευταία νέα γύρω από την υπόθεση αδειοδότησης του ΑΟΤ


- Επανέρχεται με νέο αίτημα ανάκλησης ο ΟΦΗ
- Μηνύει τον πρόεδρο της ΕΠΟ ο Ηρακλής
- ΠΣΑΠ: Ν’ αρχισουν άμεσα τα πλέι οφ!»
- ΕΠΟ: «Η νομιμότητα θα υπερισχύσει»Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής:

Σε αντίθεση με όλους τους… ειδήμονες, που έχουν άποψη επί παντός του επιστητού και χωρίς γνώση του αντικειμένου εκτοξεύουν πομφόλυγες, η ΕΠΟ σε όλα τα ζητήματα επέδειξε σοβαρότητα, μέτρο και, το σημαντικότερο όλων, λειτούργησε και εξακολουθεί να λειτουργεί στο πλαίσιο των κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλήρως εναρμονισμένη στις επιταγές του Καταστατικού της, των ελληνικών νόμων και, φυσικά, της προϊστάμενης αρχής του ποδοσφαίρου στην ήπειρό μας, της UEFA.

Η θέση αυτή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι απαρέγκλιτη, αταλάντευτη και ως κύριο στόχο της έχει τη διαφύλαξη των θεσμών. Σε όλα τα επίπεδα.

Όσο και αν ορισμένοι επιθυμούν ή επιδιώκουν να επιλέγουν άλλους δρόμους, προκειμένου να επιτύχουν ό,τι τους εξυπηρετεί, δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Οι κανονισμοί και οι θεσμοί θα προφυλαχτούν και η νομιμότητα θα υπερισχύσειΠΣΑΠ: Ν’ αρχισουν άμεσα τα πλέι οφ!»


Με τη φράση « οι συνάδελφοι μας θα έπρεπε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν στις 30 Ιουνίου, ο ΠΣΑΠ πιέζει για άμεση έναρξη των πλέι-οφΜηνύει τον πρόεδρο της ΕΠΟ ο Ηρακλής

   

Η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την απόφαση της διοίκησης να προσφύγει στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Αθηνών και να υποβάλλει μήνυση εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ!


Δεν το βάζει κάτω ο ΟΦΗ μετά την σημερινή απόφαση της ΕΠΟ

Επανέρχεται με νέο αίτημα ανάκλησης

Aίτημα ανάκλησης προς την Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, η οποία στην τελευταία συνεδρίασή της απέρριψε την αίτηση «επανάληψης διαδικασίας-ανάκλησης υπόθεσης» σχετικά με το θέμα αδειοδότησης, θα υποβάλει την Τετάρτη η ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του έκτακτου ΔΣ. Οι Κρητικοί θα ζητούν τον ορισμό νέας συνεδρίασης του ΔΣ, αλλά και χορήγηση αντιγράφων της αλληλογραφίας ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον ΟΦΗ που αφορούν τη σχετική υπόθεση.Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου