Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Δεληλίγκας: Αθλητικό και οικονομικό πλήγμα για το νόμο η απόφαση της ΕΠΟ


Οργή και αγανάκτηση… Αυτά είναι τα συναισθήματα που με κυρίευσαν όταν έμαθα για την άδικη απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ σχετικά με την μη αδειοδότηση του ΑΟ Τρίκαλα που ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός πλέι οφ ανόδου στη Σουπερ Λίγκα.







Η απόφαση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό πλήγμα για την 1η ομάδα του νομού όχι μόνο αθλητικά αλλά και οικονομικά. Τι εννοώ;;;

Δε θα αναλωθώ σε ανακοινώσεις – μνημόσυνα θυμίζοντας την ιστορία του ΑΟΤ. Εξάλλου αυτά τα γνωρίζουν άπαντες. Στέκομαι κυρίως στο οικονομικό σκέλος της απόφασης που επηρεάζει μακροπρόθεσμα την ομάδα αλλά και τον νομό μας.

Τα έσοδα των τουριστικών επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής μας, αν ο ΑΟΤ του χρόνου ανέβαινε τα σκαλοπάτια της Σουπερ Λιγκα θα ήταν αυξημένα και η βαθιά οικονομική ανάσα που θα έπαιρνε ο νομός… θα ανακούφιζε τους ήδη ταλαιπωρημένους οικονομικά πολίτες.

Όλοι φέρουμε ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΑΟ Τρίκαλα. Ουσιαστικά οι μοναδικοί που πληγώνονται χωρίς να φταίνε… είναι οι «Σακαφλιάδες» οι οποίοι ακολουθούν πιστά την ομάδα στηρίζοντάς την έμπρακτα μέσα και έξω από το Στάδιο.

Εύχομαι σήμερα η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να δικαιώσει έστω και αργά την όμορφη προσπάθεια της ομάδας μας. Όποια όμως και αν είναι αυτή η απόφαση… οφείλουμε να στηρίξουμε τον ΑΟΤ και στην επόμενη σεζόν είτε αυτή μας βρει στη Σουπερ Λίγκα, είτε όχι.

Μπάμπης Δ. Δεληλίγκας
Πρώην αντινομάρχης
και αντιδήμαρχος Δ. Τρικκαίων




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου