Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

«Οίνου Γεύσις», της κας Χρυσούλας Καλτσουνά


Μια διαφορετική πρόταση για τους λάτρεις της φύσης και του καλού κρασιού, που θα κλέψει τις εντυπώσεις όλων γίνεταιι το στέκι μας.








Το Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος «Οίνου Γεύσις», της κας Χρυσούλας Καλτσουνά, ενός νέου και πολλά υποσχόμενου χώρου στο Μεγάλο Μοναστήρι.



Παράλληλα, με την εγκαίνια παρουσιάστηκε και η έκθεση ζωγραφικής του Βάσου Κυτούδη.

Μια πλούσια συλλογή έργων ιδιαίτερης φιλοσοφίας, με έντονα χρώματα  συνδυάζοντας το μοντέρνο με εικόνες της καθημερινότητας.

Ο Βάσος Κυτούδης γεννήθηκε στον Μεγάλο Μοναστήρι Λάρισας το 1963. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2005, μετά από χρόνια στο εξωτερικό. Στην 11χρονη παραμονή του στην Γερμανία υλοποίησε τις πρώτες του ομαδικές εκθέσεις σε διάφορες πόλεις.

Στην Ελλάδα η πρώτη του ομαδική έκθεση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο τέχνης ωδείο Φουντούλη τον Δεκέμβριο του 2010, όπου και η πρώτη του ατομική έκθεση τον Μάρτιο του 2011.

Το Μάιο του 2011 προχώρησε σε ατομική έκθεση στο Δελληγιώργειο Ίδρυμα. Στα πλαίσια της διοργάνωσης Τέχνης στον Βόλο, φιλοξενήθηκε έκθεση του με 35 έργα σε καταστήματα της πόλης.

Αυτοδίδακτος με πάθος για την ζωγραφική από μικρή ηλικία συνθέτουν το προφίλ του καλλιτέχνη.

Η έκθεση θα παραμείνει για δυο μήνες.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου