Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Eξαντλούνται τα εισιτήρια του αγώνα ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Στιγμές 1999-2000 πιθανών να γνωρίσει και πάλι , η πόλη των Τρικάλων καθώς όλο και περισσότεροι φίλαθλοι δείχνουν ενδιαφέρων για την αναμέτρηση ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.




Πριν 11χρόνια περίπου τέτοιον καιρό τα Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής είχαν περάσει σε τροχιά ανόδου και ο κόσμος ακολουθούσε την ομάδα στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια

Στο κιόσκι της Ασκληπιού που έχει στηθεί από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ για να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι και να μην εισρέουν στα ταμία του Σταδίου από το πρωί του Σαββάτου κάποιες στιγμές γίνεται το αδιαχώρητο .θεωρείται ότι πάνω από 2000 εισιτήρια έχουν πουληθεί αυτό το διάστημα και ο αριθμός θα μεγαλώσει και άλλο δηλαδή περίπου μια ώρα πριν τον αγώνα όπου και θα σταματήσει η πώληση από αυτό το σημείο.

Οι περισσότεροι θέλοντας να αποφύγουν την ταλαιπωρία σπεύδουν να προμηθευτούν έγκυρα το εισιτήριο τους



Πανέτοιμος ο ΑΟΤ για το αυριανό παιχνίδι (αποστολή)

   

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο Λογγάκι η προετοιμασία του ΑΟΤ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.




Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Βαζάκας επέλεξε την αποστολή που αποτελείται από τους:  Τόλιος, Ζαφείρης, Σαρακατσάνος, Μπριλάκης, Γιώτας, Μπουκουβάλας, Χρήστου, Ιακωβάκης,  Ριζογιάννης, Σαββίδης, Τελκίνσκι, Κόρμπος, Μανουσάκης, Μίνγκας, Στεπάνοβιτς, Ουέλινγκτον, Ένοκ και Κοντογουλίδης.



Μπακομήτρος και Μουρκάκης που μάλλον θα αποτελέσουν παρελθόν έμειναν εκτός αποστολής όπως και οι Γεωργίου, Πουρής καθώς και ο τραυματιίας Βελέτης.


Η αποστολή του Παναιτωλικού για Τρίκαλα


   

Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου επιλέχθηκαν και αναχώρησαν για τον αυριανό αγώνα στα Τρίκαλα οι παρακάτω παίκτες του Παναιτωλικού:



Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Παλαιολόγος, Μπουμάλ, Τσενάμο, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Δέντσας, Βούκοβιτς, Παππάς, Καραμαλίκης, Ετζενγκέλε, Mπακάκης, Μπαμπανιώτης, Γκούρμα, Κούσας, Γκούνκελ, Ρούσσης.

Eκτός αποστολής έμειναν οι Καούνος και Μόρετς που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ο Μουμίν που έχει συμπληρώσει 7 κάρτες.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου