Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τρέμε Χρυσοχοϊδη...


Ο βουλευτής Τρικάλων Ν. Λέγκας, ύστερα από τον ορισμό του ως αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:





«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Για μένα, αυτή η ανάθεση είναι ανάθεση ευθύνης, δουλειάς, παραγωγής έργου, σε μια κρίσιμη περίοδο, σ’ έναν ευαίσθητο τομέα που σχετίζεται άμεσα με την πραγματική οικονομία και τροφοδοτεί την ελπίδα της ανάκαμψης.

Έχοντας εδραιωμένη την πεποίθηση ότι η αντιπολίτευση δεν είναι η άσκηση στείρας κριτικής απέναντι στην κυβέρνηση, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να αναδείξουμε τα αδιέξοδα αλλά και να διατυπώσουμε συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες προτάσεις για την αξιοποίηση των μέσων άσκησης αναπτυξιακής πολιτικής, όπως οι Δημόσιες Επενδύσεις, το Ε.Σ.Π.Α., ο επενδυτικός νόμος, οι συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τα νέα χρηματοπιστωτικά εργαλεία.

Σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη, η Ανάπτυξη μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον ισχυρό καταλύτη που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, το ισχυρό αντίδοτο απέναντι στις πολιτικές της ύφεσης».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου