Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Νίκος Παππάς στην κοπή της πίτας της Τ.Ε. Ν.Δ. Αργιθέας στο Ανθηρό


Στην κοπή της πίτας  της Τοπικής Επιτροπής  Ν.Δ. Αργιθέας παρέστη ο πολιτευτής Καρδίτσας της Ν Δ Νίκος Παππάς. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος  τομεάρχης της Ν.Δ. για την Καρδίτσα Γρηγόρης  Δασταυρίδης, ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Κωτής Γεώργιος και πλήθος Νεοδημοκρατών της Αργιθέας





 Η πολιτική μας δράση πρέπει να είναι αποτελεσματική



Η εκδήλωση έγινε στο Ανθηρό και την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της Τ.Ε. κ. Κωτής, ο οποίος ευχήθηκε σ’ όλους τους Αργιθεάτες χρόνια πολλά, ατομική κι οικογενειακή υγεία, περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα για το 2011.   Επισης αναφέρθηκε στη δράση της Τ.Ε. τη χρονιά που πέρασε και ανέπτυξε τους μελλοντικούς στόχους.    

Ακολούθως ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στους παριστάμενους, αφού τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, αναφέρθηκε στα προβλήματα της Αργιθέας για τα οποία είπε μεταξύ άλλων πως όλα αυτά τα χρόνια εκείνο που γινόταν από τους πολιτικούς φορείς του νομού ήτα απλή καταγραφή ή έστω εντοπισμός των προβλημάτων τα οποία στην ουσία ήταν και παραμένουν ολοφάνερα.

Καμία ουσιαστική ενέργεια όμως για την επίλυσή τους, έστω και αποσπασματική. Καμία παρέμβαση με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και προτάσεις . Και ο κ. Παππάς συμπλήρωσε: «Η πολιτική στο νομό μας  ασκείται με τρόπο και μεθόδους που είναι ξεπερασμένες, αφού περιορίζονται σε απλή καταγραφή των ζητημάτων και τίποτα περισσότερο.

Εκείνο που χρειάζεται είναι μια διαφορετική προσέγγιση τόσο στον εντοπισμό των ζητημάτων, όσο και στο χειρισμό αυτών, ώστε να έχουμε αποτελέσματα. Επομένως δεν πρέπει να θεωρούμε ότι επειδή  απλώς επισημάναμε κάποιο ζήτημα πως κάναμε και το καθήκον μας. Καθήκον μας είναι να έχουμε αποτέλεσμα στη δράση μας .Καθήκον μας είναι να βρίσκουμε και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τόπο και τους συμπολίτες μας»

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου