Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Θέκλα Παρασκευούδη: Θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε την αυτοπεποίθηση σε κάθε Έλληνα πολίτη


Με το πέρας των εργασιών της πρώτης συνεδρίασης της Διοικούσας και της Οργανωτικής Επιτροπής, το  Σάββατο 15 Ιανουαρίου, τέθηκαν οι βάσεις για την πραγματοποίηση του πρώτου Ιδρυτικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27-29 Μαΐου 2011.






Ο στόχος μέχρι το συνέδριο είναι να καταρτιστούν οι βασικές προγραμματικές κατευθύνσεις αλλά και οι θέσεις της Συμμαχίας σε σημαντικά θέματα που αγγίζουν την κεντρική αλλά και περιφερειακή οργάνωση. Ο τομέας των Προγραμματικών Κατευθύνσεων είναι υπεύθυνος για να δημιουργήσει τους βασικούς πυλώνες της παράταξης.


Με άλλα λόγια, θα επεξεργαστεί τις προτάσεις σε βάθος. Η αναγνώριση των σημαντικότερων ζητημάτων, η συγκέντρωση στοιχείων και απόψεων, η ανάδειξη τους αλλά και ο σχεδιασμός λύσεων και προτάσεων χαρακτηρίζει την εργασία όσων μετέχουν σε αυτό.


 «Το σύνολο των πολιτών αναζητά λύσεις σε καθημερινά προβλήματα . Λύσεις τεκμηριωμένες με ρεαλισμό και σαφήνεια. Το έργο που μας ανατέθηκε είναι αρκετά σημαντικό, με ανοικτές διαδικασίες θα ετοιμάσουμε  όχι απλά κατευθύνσεις, αλλά μια νέα πλατφόρμα πολιτικής.. .», σχολίασε η κ. Θέκλα Παρασκευούδη, ιδρυτικό μέλος της Συμμαχίας η οποία μετέχει στον τομέα των  Προγραμματικών Κατευθύνσεων.


Προσθέτει: « Η Δημοκρατική Συμμαχία θα προσπαθήσει να ξαναφέρει την αυτοπεποίθηση σε κάθε Έλληνα πολίτη, να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στις αξίες, να  απομακρύνει  κάθε είδους παθογένεια, γιατί είναι η επανάσταση του αυτονόητου.. Ως ενεργοί πολίτες ξεκινάμε μια νέα πορεία και δηλώνουμε όλοι παρόντες..».

Θέκλα Παρασκευούδη
Ιδρυτικό μέλος Δημοκρατικής Συμμαχίας
Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής - Τομέας Προγραμματικών Κατευθύνσεων



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου