Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση των συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων με Αγοραστό στη Λάρισα


Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη – ο οποίος επεδίωξε την συγκεκριμένη συνάντηση – και του νομικού συμβούλου της Περιφέρειας, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10-01-2011, η πενταμελής Επιτροπή Αγώνα των συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων.





Η συνάντηση είχε ανακοινωθεί από την περασμένη εβδομάδα, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε η Επιτροπή με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Οι συμβασιούχοι εξέφρασαν στον κ. Αγοραστό τα αιτήματα τους, ζητώντας την στήριξη στον αγώνα, αλλά και την παρέμβασή του , ώστε να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα τους, δεδομένου ότι από την περασμένη Δευτέρα είναι απολυμένοι.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπήρξε θετικός στα όσα του ζητήθηκαν, ενώ τόνισε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει επικοινωνία με τον δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, ώστε να εξεταστεί το όλο θέμα.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης ανέφερε:

«Έγινε μια διεξοδική συζήτηση, ο Περιφερειάρχης ξεκαθάρισε ότι θα είναι δίπλα στους απολυμένους συμβασιούχους και θα στηρίξει με κάθε νόμιμο μέσο αυτή την προσπάθεια που κάνουνε αυτοί οι άνθρωποι για να ξαναγυρίσουνε στις δουλειές τους».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου