Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αυτοψία στα Δημοτικά σφαγεία Καλαμπάκας


Στην Καλαμπάκα βρέθηκε την Πέμπτη 13-01-2011, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης εκδηλώνοντας την έμπρακτη θέληση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, να βρεθεί μια λύση με τη λειτουργία των δημοτικών σφαγείων.




Στο κλιμάκιο μετείχε και ο διευθυντής της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Λάρισας κ. Αθ. Γκουντέλας, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου, όπως επίσης και στελέχη της τοπικής Υπηρεσίας, προχωρώντας σε μια καταγραφή των ελλείψεων που παρουσιάζουν τα σφαγεία.

Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης ανέφερε:

«Καταγράψαμε τις ελλείψεις που υπάρχουν, είδαμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα σφαγεία, ποιες διορθώσεις πρέπει να γίνουν και πιστεύουμε ότι με λίγα χρήματα ο Δήμος Καλαμπάκας μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που πρέπει να γίνουν και παράλληλα πρέπει να καταθέσει τον φάκελο για τους περιβαλλοντικούς όρους.

Εμείς από την πλευρά μας ως Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο αιρετός Περιφερειάρχης ο Κώστας Αγοραστός, θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια του Δήμου Καλαμπάκας και είμαστε φυσικά κάθετα αντίθετοι στο κλείσιμο των σφαγείων».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου