Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Κοντός ψαλμός αλληλούια! Stop! Κύριε πρόεδρε, Stop! Δεν πάει άλλο!

   
Είπαμε να μην επανέλθουμε με σχόλιά μας τούτες τις γιορταστικές μέρες, όπως τις λέμε, αλλά μας έχει γονατίσει όχι μόνο το χρέος και οι καθημερινές αρπαγές με μέτρα φασιστικά αλλά και η υποταγή σε μια οικονομική ευρωκατοχή άνευ προηγουμένου.
Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας




     
 Ναι! Φασιστικά μέτρα είναι αυτά του κ. Γ. Παπανδρέου σε βάρος του ελληνικού λαού. Ασφαλώς αυτά τα μέτρα συνοδεύονται με ξεδιάντροπες εξαιρέσεις της χειραγωγημένης κοινοβουλευτικής ομάδας του, τους γραμματείς και τους φαρισαίους, τους διευθυντές και διοικητές διάφορων κομματικών επιτελείων.

Τους μεγαλοφοροφυγάδες και εφοπλιστές, τους λωποδύτες των μεταπολιτευτικών κομμάτων, όπως αρχηγούς κομμάτων (αυτοί οι αρχηγοί, τους οποίους ονομάζουν «εθνάρχες» και τους στήνουν και ανδριάντες σήμερα κόστους 250000!! Σαν δε ντρέπονται!) Κάτι υπουργούς, υφυπουργούς, κάτι βουλευτές και λοιπούς συνεργούς που χρεοκόπησαν τη Χώρα και απολαμβάνουν, σήμερα,  παχυλούς μισθούς χάρη στα κορόιδα τους Πολίτες.

Κάποια ανδράποδα καναλάρχες… αυτοί κι αν θέλουν ανάλογη τιμωρία της γλώσσας που εξακολουθούν να είναι κυρίαρχοι στα σπίτια μας με τις ποταπές και αηδιαστικές εκπομπές, με τα «παράθυρα» και τους «καλεσμένους» τους που μας ζαλίζουν τα αχαμνά με τα σαχλά και αποπροσανατολιστικά δελτία ειδήσεων κ.ά.

Με κάποιους δημοσιογράφους-δούλους κυριολεκτικά που δεν γνωρίζουν καν καλά την ελληνική γλώσσα και μύριους άλλους λεκέδες της ελληνικής κοινωνίας. Αλλά βρήκαν και τα κάνουν αυτά. Άσε που τώρα με τον «Καλλικράτη» θα γελάσει παρδαλό κατσίκι, γιατί και αυτός, ο «Καλλικράτης», εντάσσεται στο Πασοκικό πρόγραμμα της… οικονομίας για να σωθεί η Ελλάδα.

    Κι όλα αυτά βέβαια κινούνται από το δαχτυλάκι του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου. Αρχηγός ντε, του ελληνικού κράτους, που νοιάστηκε όσο ποτέ άλλοτε κανείς «εθνάρχης» να δημιουργήσει καταστρεπτικές και ανεπίστρεπτες για τη Χώρα μας συνέπειες. Δεξί χέρι της κοντόφθαλμης τρόικας, μιας απάνθρωπης ευρωβρωμοελίτ με ό, τι συνεπάγεται για τη στεγνή αυτοκρατορία της. Αυτή την αυτοκρατορία των βαρβάρων υπηρετεί ο πρωθυπουργός, πρόεδρος του Πασόκ και πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής… τρομάρα μας!

Συγκοπεί κοντεύουμε να πάθουμε απ’ τον καμουφλαρισμένο σοσιαλισμό, του οποίου τα μεσαιωνικά καθεστώτα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα.
    Το παράκανε η ελίτ του Πασόκ. Και απορούμε: Όλη η κοινοβουλευτική ομάδα και γενικότερα όλοι του Πασόκ, ελίτ είναι; Μα δεν έμεινε κανείς, μα κανείς που να τολμά να αρθρώσει λόγο, να σηκώσει ανάστημα και να πει: Stop! Κύριε πρόεδρε! Stop! Δεν πάει άλλο! (Δική μας έκφραση). 
     
    Λοιπόν μας έχει γονατίσει όχι μόνο το χρέος και οι καθημερινές αρπαγές με μέτρα φασιστικά, αλλά πιότερο μας έχει γονατίσει η αγανάκτηση, η οργή, ο θυμός και η απώλεια της αξιοπρέπειας, της ηθικής και της νοημοσύνης. Οι ..ευρωπαίοι δεν λένε τους «ταγούς» των ελληνικών κυβερνήσεων ανήθικους και κλέφτες! Αυτούς τους βραβεύουν! Ανήθικους και κλέφτες λένε τους Πολίτες, τους άνεργους, τους «συνταξιούχους» τους νέους, που υπόκεινται στο διάβα ενός Γολγοθά πολύ πιο πικρό, πολύ πιο σκληρό από κείνον που οδήγησαν το Χριστό οι τότε αρχιληστές και κλέφτες. Αι σιχτίρ λοιπόν! Ας καταλάβουν επιτέλους οι κυβερνώντες ότι δεν μπορεί όποιο αστικό κόμμα που κυβερνά μια Χώρα να αντιπαρατεθεί με το λαό. Κάποια στιγμή θα σπάσει τα μούτρα του. Και δε θα μπορούν να το γλυτώσουν ούτε τρόικες, ούτε το ίδιο το κεφάλαιο.

    Κοντός ψαλμός αλληλούια. Στο «καθοδόν προς το χάος» που περιήλθαμε, συνυπεύθυνοι είναι: Οι αστικές «σοσιαλιστικές» και φιλελεύθερες κυβερνήσεις, τα κόμματα της αριστερής αντιπολίτευσης και οι υποστηριχτές- ψηφοφόροι των ανήθικων πολιτικών Πολίτες. Η μόνη σωτηρία ή φρενάρισμα απ’ την οικονομική καταστροφή και το «κούρεμα» της Χώρας, είναι η εξιλέωση. Οι υποστηριχτές-Πολίτες οφείλουν να αλλάξουν ρότα. Και αλλάζουν.

Ο συνετισμός της ελληνικής κοινωνίας και η εξιλέωση, (στην προκειμένη περίπτωση πάνε πακέτο) για τη σημερινή πραγματικότητα αποτελούν προϋπόθεση. Αν η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι ικανή να αφουγκραστεί τη βοή του λαού - και δε είναι-αλλάζοντας τις πολιτικές της, τότε η εξιλέωση των Πολιτών έναντι της ίδιας της κοινωνίας τους, είναι το μοναδικό «όπλο» - μέσω ανατροπής, από τα μέσα προς τα έξω. Stop! Κύριε πρόεδρε, Stop! Δεν πάει άλλο!

Έχει οδηγηθεί η Χώρα στο χάος. Δεν πάει άλλο. Η ανοχή της κοινωνίας στον κυβερνητικό αυταρχισμό, έχει αλλάξει πορεία! Κι ας λένε τα κυβερνητικά και όχι μόνο φερέφωνα που έχουν μονιμοποιηθεί και εξασφαλίσει μισθούς και συντάξεις να τρώνε και τα τρισέγγονά τους, ότι οι Πολίτες τους έχουν δώσει εντολή καταστροφική.        
     
Χρόνια Πολλά! Καλή σας Χρονιά!

 «EΕ». Ελλάδα, Τρίκαλα, Δεκέμβρης 29  2010 pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου