Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της ΣΜΥ στον Νομάρχη Τρικάλων


Το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη επισκέφθηκε την Τρίτη 28-12-2010 στο Νομαρχιακό Κατάστημα, ο Διοικητής της ΣΜΥ με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε.





Οι δύο άντρες αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστη και η επικαιρότητα με την οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας.

Σε δηλώσεις του ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Μανωλάς ανέφερε:

«Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους του Νομού Τρικάλων χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία. Να μη το βάζουμε κάτω, να προχωράμε πάντοτε με το κεφάλι ψηλά και όλα θα πάνε καλά, η Ελλάδα έχει περάσει πάρα πολλές δυσκολίες και έχει επιβιώσει, όπως και στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή της ΣΜΥ για την τιμητική του επίσκεψη και για τις ευχές, να τον συγχαρώ για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και πραγματικά το έργο που επιτελείται εκεί έχει εκτιμηθεί απεριόριστα από τους τρικαλινούς πολίτες, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Του εύχομαι να έχει υγεία αυτός, όλο το προσωπικό της Σχολής και οι σπουδαστές και καλή χρονιά». 


ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μια κάρτα με ευχές για τον καινούριο χρόνο δέχθηκε παραμονές Χριστουγέννων ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης από έναν κύριο κάτοικο Αττικής.

Ο εν λόγω κύριος κάθε καλοκαίρι μένει στην Αιδηψό, γνωρίζοντας πλέον αρκετούς τρικαλινούς. Όπως ο ίδιος αναφέρει στην ευχετήρια κάρτα, όσους τρικαλινούς έχει γνωρίσει μιλούν  με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον κ. Βλαχογιάννη, τόσο για τον ίδιο, όσο και για το έργο που έχει επιτελέσει στο Νομό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην κάρτα «σας εύχομαι από βάθος καρδιάς προσωπική και οικογενειακή υγεία για τον καινούριο χρόνο, αφήσατε την σφραγίδα της εντιμότητάς σας».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου