Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Αποχαιρετηστήρια συνάντηση Βλαχογιάννη με τους δ/ντες υπηρεσιών της Νομαρχίας


Το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη επισκέφθηκαν με δική τους πρωτοβουλία οι Διευθυντές των υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.





Ο λόγος της επίσκεψής τους να ευχαριστήσουν το Νομάρχη για την οχταετή συνεργασία τους και για το μεγάλο έργο που επιτελέστηκε στο Νομό μας.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε σχετικά:


«Είχα μια συνάντηση με τους Διευθυντές που με πρωτοβουλία τους με επισκέφθηκαν να με ευχαριστήσουν για την οχταετή συνεργασία, εγώ τους ευχαρίστησα για την προσφορά τους, είμαι υπερήφανος πραγματικά γιατί είχα μια άριστη συνεργασία και πιστεύω ότι και οι πολίτες του Νομού μας διαπίστωσαν ότι η Νομαρχία Τρικάλων σε αντίθεση με ότι λέγεται για τη δημόσια διοίκηση ήταν κοντά στον πολίτη και προσπαθούσε να επιλύσει όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Είναι η μεγαλύτερη προίκα που παραδίδουμε στη νέα αιρετή περιφέρεια και δημόσια απευθύνω έκκληση να τους προσέξει γιατί πραγματικά είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει κάποιος σε μια αιρετή αυτοδιοίκηση.


Για την επόμενη ημέρα είμαστε διοικητικά έτοιμοι, υπάρχουν όμως κάποια κενά στο Νόμο, ελπίζω να τα καλύψει το Υπουργείο με προσωρινές εγκυκλίους, έτσι ώστε αυτή η μεταβατική περίοδος να είναι όσο πιο ανώδυνη γίνεται για τους πολίτες».







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου