Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ενοκ Πέρεζ η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΑΟΤ - Τέλος ο Σπασόγεβιτς


Ο Κοσταρικανός ο οποίος βρίσκεται στην πόλη αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να ανακοινωθεί επίσημα απο την ομάδα




Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής μετα απο υπερατλαντικό ταξίδι καθώς επέστρεψε απο την Κόστα Ρικα στην οποία πέρασε τις γιορτινές ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κατα την σημερινή προπόνηση της ομάδας  στην Φαρκαδώνα .

Απο αύριο θα περάσει στον ρυθμό της προετοιμασίας με το υπόλοιπο τιμ και φυσικά στην διάθεση του Γιώργου Βαζάκα.




Τέλος ο Σπασόγεβιτς

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Ίλια Σπασόγεβιτς για τον ΑΟ Τρίκαλα.
Παρά το καλό βιογραφικό του ο υψηλόσωμος φορ δεν μπόρεσε να προσφέρει



   

Κοντά στην επιστροφή του στον ΑΟΤ είναι ο Γιώργος Ιακωβάκης.

Ο 25χρονος Μεγαλοχωρίτης μέσος Γιώργος Ιακωβάκης που αγωνίζεται φέτος στην Κόρινθο (11 συμμετοχές, 1 γκολ) και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής συμφώνησε να επιστρέψει στον ΑΟΤ την φανέλα του οποίου είχει φορέσει και την σεζόν 2005-2006. Έκτοτε αγωνίστηκε σε Φαρκαδόνα, Μετέωρα,Ολυμπιακό Βόλου και Κόρινθο.




Ανοιχτός ο δρόμος για Σαρακατσάνο στον ΑΟΤ


Ο Τρικαλινός αμυντικός ποδοσφαιριστής έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καθως κατά παράδοξο τρόπο δεν ηταν στις προτιμήσεις του Ουζουνίδη


Ο 28χρονος παίκτης πρίν απο λίγες ημέρες συζήτησε με ανθρώπους των Τρικάλων ,και υπήρξε θετικό κλίμα και απο τις δυο πλευρές .Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος όπως και το περιβάλον του εχει ως πρώτο στόχο να συνεχίσει την καριέρα του στην γενετειρά του εαν υπάρξει αξιόλογη πρόταση απο την Τρικαλινή ομάδα καθ'ως άλλοι δυο σύλλογοι Β κατηγορίας εχουν εκδηλώσει ενδιαφέρων για τον πρώην παίκτη του Ηρακλή .

Για τα Τρ ίκαλα ολα θα εξαρτηθούν απο την διάθεση του Βαγγέλη Πλεξίδα να φέρει τον Τρικαλινό ποδοσφαιριστή στην ομάδα .Ο ιδιος δήλωσε οτί υπάρχει ενδιαφέρων αλλά εξαρτάται απο το οικονομικό.
    





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου