Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Μετάλλιο ο ΣΟΑΤ με τον Κούτσικο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα


Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του ΣΟΑΤ Δημήτρη Κούτσικο καθως κατεκτησε την 3 θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στην Κατηγορία -65 κιλών.





   

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αθήνα  όπου συμμετείχαν 1240 αθλητές που καταδεικνύει την δυναμική του Ταεκβοντό.


Αρχικά ο Δημήτρης στάθηκε τυχερός καθώς πέρασε χωρίς αντίπαλο στον 1ο αγώνα. Στον 2ο αγώνα κέρδισε ένα αθλητή από την Θεσσαλονίκη με 7-4 σκόρ. Στον 3ο αγωνα κέρδισε έναν αθλητή από τον Αθήνα με σκορ 8-6. Στον ημιτελικό έχασε στα σημεία με 10-6 από  αθλητή του «ΑΣ Ολυμπιάδα» που σημειωτέον είχε κερδίσει αργυρό στο πανευρωπαϊκο Παίδων. Η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και αυτό τον οδήγησε στην επιτυχία.

Ένας ακόμη αθλητής του Συλλόγου σε μια μεγάλη διοργάνωση (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) κατακτά μετάλλιο δείχνοντας την σταθερή πορεία του Συλλόγου και την σπουδαία δουλειά που γίνεται στις τάξεις του. Επιβραβεύτηκε επίσης και με τα μόρια που δίνει η πολιτεία σε Πανελληνιονίκες και αυτό κάνει την χαρά όλων στο σύλλογο μεγαλύτερη.

Έτσι μετά τα 6 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα η χρονιά κλείνει αγωνιστικά με ένα Πανελλήνιο Μετάλλιο.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου