Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη στην Καρδίτσα για τον ΑΟ Τρίκαλα με 0-1


Κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για ποδόσφαιρο διεξήχθη σήμερα το απόγευμα το ντέρμπι της κεντρικής Θεσσαλίας το μεγάλο El Classico της Football League μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και του ΑΟ Τρίκαλα




Παρουσία 1500 οπαδών της Καρδίτσας οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα με ψυχή και πάθος κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 1-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα «πάταγαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Πίτκα στο 9` σε τετ-ατ-τετ του Μίγκα όπου σούταρε επάνω στον τερματοφύλακα.

Στην αντεπίθεση πέρασε η ομάδα της Καρδίτσας και στο 23` με σουτ του Χατζηρίζου απέκρουσε εκπληκτικά ο Τόλιος.



Στην αμέσως επόμενη ευκαιρία και η πιο σπουδαία της Καρδίτσας στο πρώτο ημίχρονο, ο Χατζηρίζος στο 30`, σούταρε από πλεονεκτική θέση και η μπάλα μετά από απόκρουση του Τόλιου βρήκε το δοκάρι.


Αμέσως οι «κυανέρυθροι» ισορρόπησαν το παιχνίδι και ευτύχισαν με καταπληκτικό πλασέ του Μανουσάκη στο 37` να πετύχουν το 0-1.


Τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα εκμεταλλευόμενοι την «παγωμάρα» των παικτών της Αναγέννησης και από εξαιρετική μπαλιά του Κοντογουλίδη, ο Μίγκας έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για τον ΑΟ Τρίκαλα.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των Τρικάλων άριστα οργανωμένοι στον χώρο του κέντρου δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα να τους απειλήσουν οι παίκτες της Καρδίτσας.

Αντιθέτως με αντεπιθέσεις είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Κοντογουλίδη να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Στα αξιοσημείωτα είναι τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, σε ορισμένες φάσεις έως και αντιαθλητικά, στους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα.

Μετά το τέλος του αγώνα έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Καρδίτσας προς τους ποδοσφαιριστές τους με αφορμή την κακή απόδοση στον σημερινό αγώνα και τους προέτρεπαν με σύνθημα «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω».

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα:Τόλιος, Μπουκοβάλας, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης, Μίγκας, Γιώτας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι

Αναγέννηση Καρδίτσας:Πίτκας, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, θεοδοσιάδης, Μπαντάς, Βούκοβιτς, Ραονέ, Μπιτέλης, Αθανασιάδης, Χατζηρίζος, Ντόριβαλ.





















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου