Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Πλεξίδας: "Δεν θα επιτρέψω ξανά να χάνονται αγώνες αμαχητί…"


«Θα πρέπει να ματώνουν για την φανέλα»






Στην παρακάτω δήλωση προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Πλεξίδας μετά την ήττα του ΑΟΤ από την Ηλιούπολη…

«Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρεθώ στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πληροφορήθηκα με λύπη το αποτέλεσμα της αγαπημένης μας ομάδας. Δεν πρόκειται να κρίνω τον ΑΟ Τρίκαλα δημόσια αλλά η πικρία μου είναι μεγάλη και θα τα πούμε με το ποδοσφαιρικό τμήμα τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να καταλάβουν πώς όσοι αγωνίζονται με την φανέλα των Τρικάλων θα πρέπει να ματώνουν και δεν θα επιτρέψω ξανά να χάνονται αγώνες αμαχητί…



Σε ρυθμούς Πιερικού ο ΑΟΤ


   


Παρελθόν αποτελεί ο εκτός έδρας αγώνας στην Ηλιούπολη στην ομάδα των Τρικάλων καθώς τεχνική ηγεσία και παίκτες στρέφουν το ενδιαφέρον στον Πιερικό .


Μια καλή ευκαιρία να ανασάνουν βαθμολογικά έχουν στις επόμενες δυο αγωνιστικές οι κυανέρυθροι καθώς το πρόγραμμα ευνοεί την Τρικαλινή ομάδα .

Την ερχόμενη Κυριακή υποδέχονται τον Πιερικό ενώ μετά από επτά ημέρες υποδέχονται στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας τον Ιωνικό .

Η νίκη και το βαθμολογικό απόλυτο ,είναι επιτακτικό για τα Τρίκαλα καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μπουν,  σε περιπέτειες .

Ο προπονητής της Τρικαλινής ομάδας ο οποίος μετά τον αγώνα με την Ηλιούπολη επισκέφτηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του ,αύριο θα είναι  στα Τρίκαλα όπου θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τον επερχόμενο αγώνα .

Αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΕΠΑΕ και η ακριβή ημερομηνία και ώρα έναρξης του αγώνα καθώς η αναμέτρηση εκτός απροόπτου  αναμένεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 .

Περα από τα παραπάνω ο Γιώργος Μπένος θα έχει και την κατάσταση με τους παίκτες που θα είναι στην διάθεση του .

Ο καλαματιανός τεχνικός αναμένεται να ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην επιθετική γραμμή της ομάδας καθώς σύμφωνα με τον ίδιο,  οι παίκτες στον αγώνα με την Ηλιούπολη θα έπρεπε να βρουν τρόπο να σκοράρουν,  στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε  η ομάδα

sportrikala


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου