Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη του Κύπριου Ακόλουθου Άμυνας στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων


Επίσκεψη του Κύπριου Ακόλουθου Άμυνας Αντισυνταγματάρχη Πεζικού Ανδρέα Ζωνιά δέχτηκε η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010.






Η επίσημη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου.



Κατά την παραμονή του στην έδρα της Σχολής ενημερώθηκε για την αποστολή, την παρεχόμενη εκπαίδευση, περιηγήθηκε στους χώρους της και συναντήθηκε με τους Ελληνοκυπρίους Σπουδαστές της Σχολής.

Η αναγκαιότητα της άσκησης στον σύγχρονο άνθρωπο

Από τον καθηγητή κ. Δημήτριο Σούλα

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 18:00 στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ψυχαγωγίας της Σχολής πραγματοποιήθηκε ενδιαφέρουσα διάλεξη από τον αναπληρωτή καθηγητή του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Σούλα με θέμα «Η αναγκαιότητα της άσκησης στον σύγχρονο άνθρωπο».


Την διάλεξη παρακολούθησε το στρατιωτικό προσωπικό της Σχολής.

Ο καθηγητής κος Δημήτριος Σούλας είναι διδάκτωρ της Φυσικής Αγωγής στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης διδάσκοντας τα μαθήματα του Κλασσικού Αθλητισμού και της Προπονητικής και πέραν των παραπάνω δραστηριοτήτων του ως Πανεπιστημιακός έχει συγγράψει αριθμό βιβλίων και μελετών για τον Κλασσικό Αθλητισμό.






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου