Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης για τα ΤΕΙ Τρικάλων


Αναφορά για τα προβλήματα που διαπιστώνονται ως προς την λειτουργία των δυο Τμημάτων ΤΕΙ των Τρικάλων, κατέθεσε προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα Α. Διαμαντοπούλου, ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Σωτήρης Χατζηγάκης.




Ο κ. Χατζηγάκης διαβίβασε τα έγγραφα όλων των φορέων του Νομού μέσα από τα οποία εκφράζουν την έντονη ανησυχία και την κάθετη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο της κατάργησης ή μεταφοράς των δύο τμημάτων ΤΕΙ που εδρεύουν στα Τρίκαλα (Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων, Δομικών Έργων).

Ο ίδιος ο πρώην υπουργός σε δηλώσεις του σημειώνει πως «επί Κυβερνήσεως Ν.Δ. είχαν ληφθεί όλες οι πρωτοβουλίες ώστε να λειτουργήσουν όπως πρέπει, στελεχωμένα, τα δυο Τμήματα ΤΕΙ στην πόλη των Τρικάλων. Δυστυχώς η σημερινή Κυβέρνηση αδιαφόρησε για αυτά φτάνοντας στο σημείο τα δυο Τμήματα και κινδυνεύουν με λουκέτο. Είναι άλλη μια απόδειξη πως οι σημερινοί κυβερνώντες δεν ενδιαφέρονται για την ελληνική περιφέρεια, κλείνουν τα αυτιά τους στις εκκλήσεις των τοπικών φορέων και στην πράξη απαξιώνουν κάθε προσπάθεια ανάπτυξης στην επαρχία».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου