Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η ΠΑΕ Τρίκαλα καταγγέλει την ΕΠΣΤ


«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του.
Δυστυχώς η ΠΑΕ Τρίκαλα για ακόμη μία φορά βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων.






Οι «κύριοι» της ΕΠΣΤ για ακόμη μια φορά , φανέρωσαν την απέχθεια τους για την πρώτη ομάδα του νομού και αντί να συμμερίζονται, να συνεργάζονται, να αφουγκράζονται και να προτείνουν, όπως οφείλουν άλλωστε, δεν έκαναν τίποτα για να ορίσουν άλλη ημέρα και ώρα, τους αγώνες της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με συνέπεια, η αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται αύριο Σάββατο, την ώρα που αγωνίζονται και τα σωματεία της πρώτης τη τάξη ερασιτεχνικής κατηγορίας, στις τάξεις των οποίων υπάρχουν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα.

Από την πλευρά μας αρκετές είναι οι φορές που αναζητήσαμε τρόπο επικοινωνίας με την τοπική Ένωση, ωστόσο η ΕΠΣΤ επιλέγει για ακόμη μια φορά τον δρόμο που οδήγησε τα ερασιτεχνικά σωματεία σε αδιέξοδο και δυστυχώς σε μαρασμό.

Λυπούμαστε πάρα πολύ για την συμπεριφορά των ανθρώπων της ΕΠΣΤ και συμπονούμε τα ερασιτεχνικά σωματεία τα οποία παραμένουν έρμαια ατόμων που έχουν ως μοναδικό σκοπό το προσωπικό τους όφελος.
Θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως ο ΑΟ Τρίκαλα, η ομάδα όλου του νομού και όλων των Τρικαλινών θα πρέπει να έχει την στήριξη όλων και πιστεύουμε ακράδαντα πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έχει μόνο να κερδίσει από την παρουσία του ΑΟΤ στις υψηλές κατηγορίες».






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου