Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Δραστηριότητες του Ε.Μ.Ο.Τ.


- ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
- ΟΜΙΛΙΑ κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ




Αυτή την Κυριακή 28 Νοεμβρίου συνεχίζεται η εκδρομική δραστηριότητα του Συλλόγου μας με επίσκεψη στην περιοχή της Καλαμπάκας. Θα επισκεφθούμε το σπήλαιο της Θεόπετρας, την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα. Προσκαλούμε όλους τους φίλους του ΕΜΟΤ (παλαιούς και νέους) σε ακόμα μία διαφορετική βόλτα σε γνωστά και αγαπημένα μέρη.
Θα αναχωρήσουμε από την κεντρική πλατεία στις 10 το πρωί για το χωριό της Θεόπετρας, όπου θα επισκεφθούμε το σπήλαιο. Έπειτα θα κινηθούμε προς Καλαμπάκα και θα πιούμε το καφεδάκι μας απολαμβάνοντας τους ιερούς και επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων. Στη συνέχεια θα ανηφορίσουμε προς τα μοναστήρια και θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου όπου και θα ξεναγηθούμε από τον Ηγούμενο της Μονής. Στη συνέχεια θα μεταβούμε περπατώντας (όσοι θέλουν ακολουθούν!..) στην Καλαμπάκα, από το μονοπάτι της Αγίας Τριάδας, περνώντας μέσα από το παλιό τμήμα της πόλης το Σοπωτό. Η εκδρομή μας θα κλείσει με φαγητό σε έναν όμορφο και ιδιαίτερο χώρο, στον οποίο έχουν γευματίσει Βασιλείς, Πρωθυπουργοί και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες όλων των χώρων και χωρών.. Η επιστροφή μας στα Τρίκαλα υπολογίζεται μέχρι τις 5 το απόγευμα..

    Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή ανέρχεται στα 10€ για τα μέλη και 13€ για τους φίλους του ΕΜΟΤ.
    Σημαντικό θα είναι να φοράτε παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα (αν όχι αθλητικά..)
    Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής:
- Είτε ηλεκτρονικά, στέλνοντας μήνυμα στο profile του ΕΜΟΤ στο Facebook (ΕΜΟΤ ΤΡΙΚΑΛΑ) ή μέσω e-mail στο emot.trikala@yahoo.gr,
- είτε τηλεφωνικά, στο 24310-75130 καθημερινά 15:00-22:00.

Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά!



ΟΜΙΛΙΑ κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010
και ώρα 7:00 μ.μ.
στα γραφεία του Ε.Μ.Ο.Τ., Ασκληπιού 19 (1ος όροφος)
θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα:
«Η έννοια του προτύπου. Τα πρότυπα - ιδεώδη στις διάφορες φάσεις - περιόδους του Ελληνισμού. Τι πρότυπα προβάλλει η σημερινή ελληνική κοινωνία στους νέους;»

Ομιλητής θα είναι ο γνωστός φιλόλογος κ. Βασίλειος Αρβανίτης.
Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Μ.Ο.Τ.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου