Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ενωτικά στο Επιμελητήριο Τρικάλων


Σε συζητήσεις προκειμένου να κατεβάσουν κοινό, ενωτικό, ψηφοδέλτιο  στις εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων βρίσκονται οι επιχειρηματίες της περιοχής.





Εκτός του ΚΚΕ που λογικά θα στηρίξει ανεξάρτητη υποψηφιότητα, φαίνεται να υπάρχει σύγκλιση σε κορυφαίο επίπεδο έτσι ώστε να μην υπάρξει διάσπαση δυνάμεων τη φορά αυτή.

Έτσι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η στήριξη στην υποψηφιότητα του Βασίλη Γιαγιάκου, ο οποίος προέρχεται από τη Ν.Δ., για την προεδρία, μεταξύ άλλων και από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Καλλέα.

«Οι αγωνίες είναι κοινές και εν μέσω κρίσης πρέπει ενωμένοι να αγωνιστούμε για να δώσουμε λύσεις στις προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου» λέει ο τελευταίος ο οποίος επιμένει πως άμεσα θα πρέπει να καθίσουν όλοι οι φορείς του Νομού σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν για το αύριο. Ωστόσο και κρατείστε το αυτό, είναι πιθανόν να αναβληθούν τελικά οι εκλογές που έχουν οριστεί για την ερχόμενη άνοιξη, με το πιθανό το ενδεχόμενο «Καλλικράτη» και στα Επιμελητήρια της χώρας…

Α.Β.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου