Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Βλαχογιάννης: Oι Σχολές ΤΕΙ ήρθαν για να μείνουν


Kαι συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Καλαμπάκας Δ. Σακελλαρίου




Ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ερωτηθείς για την εξέλιξη αναφορικά με τις Σχολές ΤΕΙ στο Νομό μας και το ενδεχόμενο να ανασταλεί η λειτουργία τους δήλωσε:

«Θεωρώ αδιανόητο να ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ. Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσουν οι Σχολές.

 Όσοι θα πραγματοποιήσουν τέτοιες εισηγήσεις θα μας βρουν απέναντί τους και εμάς και όλους τους Τρικαλινούς. Οι Σχολές ήρθαν για να μείνουν κι όχι για να φύγουν».




Με τον Ηλ. Βλαχογιάννη ο νέος δήμαρχος Καλαμπάκας Δ. Σακελλαρίου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη πραγματοποίησε ο νέος δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Σακελλαρίου συνοδευόμενος από εκλεγμένους συμβούλους του συνδυασμού του.
Ο κ. Βλαχογιάννης ενημέρωσε τον κ. Σακελλαρίου για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από τη Νομαρχία Τρικάλων στο νέο δήμο Καλαμπάκας, ενώ ο διευθυντής Διοικητικού της Ν.Α. κ. Χρήστος Σκούτας ενημέρωσε το νέο δήμαρχο Καλαμπάκας για τις μεταβιβάσεις αρμοδιοτήτων από τη Ν.Α. στους νέους δήμους και τις μετακινήσεις προσωπικού. Επίσης ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αναστάσιος Μπούτσιας ενημέρωσε το νέο δήμαρχο για τα έργα στο δήμο Καλαμπάκας. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γενικός γραμματέας της Ν.Α. Τρικάλων και δημοτικός σύμβουλος στο νέο συμβούλιο του δήμου Καλαμπάκας κ. Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση ο κ. Σακελλαρίου ευχαρίστησε το νομάρχη για την ενημέρωση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία τους θα είναι πολύ καλή.
Ο κ. Βλαχογιάννης συνεχάρη τον κ. Σακελλαρίου για την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο και επισήμανε ότι τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του, τους περιμένει πολύ δουλειά στο νέο, διευρυμένο δήμο Καλαμπάκας, όπως άλλωστε όλους τους νέους αιρετούς. «Θα τους στηρίξουμε και τώρα που είμαι νομάρχης και μετά» κατέληξε ο κ. Βλαχογιάννης.


Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Τρικαλινοί και σπουδαστές των ΤΕΙ μην ανησυχείτε, θα φροντίσει γι'αυτό ο κύριος Βλαχογιάννης όπως φρόντισε και για όλα τα ημιτελή έργα που έγιναν στο νομό κατά την 8ετή θητεία του. Για παράδειγμα ο δρόμος Τρικάλων - Λάρισας στον οποίο τα κεριά καίνε κάθε βράδυ στο ύψος του Πετρόπορου για να θυμίζουν τους 7 αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, ο δρόμος Τρικάλων - Καλαμπάκας, στον οποίο από θαύμα ακόμα δεν είχαμε κάποιο πολύνεκρο δυστύχημα και πολλά άλλα. Και τελειώνοντας τη θητεία του στο νομαρχιακό θώκο έχει βλέψεις να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως βουλευτής για να συνεχίσει να υπηρετεί όχι φυσικά τον τόπο αλλά το "εγώ" του. Όμως τα "έργα και οι ημέρες του" ή καλύτερα τα "μη έργα του" ως νομάρχης θα τον σκιάζουν για πάντα.
    Και ο Τρικαλινός λαός έδειξε ότι πλέον δε συγχωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή