Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Πέσανε πολλά τέτοια ψηφοδέλτια την πρώτη Κυριακή.


Την δεύτερη αναμένεται να πέσουν περισσότερα...














Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Ας αναλάβουν τα δημοκρατικά Μπλογκς, που είναι κατά της κατοχικής κυβέρνησης ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ, συστηματική καμπάνια από τώρα μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου για το Μαύρισμα όλων των υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειαρχών κλπ που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τον κολαούζο του την Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ).
    Τον ΠΑΣΟΚΟ κ Καμίνη στην Αθήνα τον προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι τον στηρίζει και το ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται να ξεγελάσουν κανέναν!
    Ο κ Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη θέλει οπωσδήποτε να γίνει δήμαρχος και χαιρετίζει την κίνηση της κατοχικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να τον στηρίξει (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, να βγώ εγώ δήμαρχος έστω και με την συμπαράσταση της κατοχικής κυβέρνησης). Αυτός είναι ο «δημοκράτης» κ Μπουτάρης!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή