Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Εύκολη νίκη για Ηλιούπολη επί του ΑΟ Τρίκαλα με 2-0. - Τι έγινε στους άλλους αγώνες της Β' Εθνικής


Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Ηλιούπολη επιβλήθηκε  2-0 της ομάδος μας.







ΠΑΣ… Superleague
Μόνο αν αυτοκτονήσει μπορεί να χάσει την άνοδο στην Superleague o ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε πολύ εύκολα 3-0 την Καλλιθέα και έδειξε ότι κανένας δεν μπορεί να την σταματήσει. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Τζωρμπατζάκη στο 76ο λεπτό.


Εύκολη νίκη για Ηλιούπολη



Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Ηλιούπολη επιβλήθηκε εντός έδρας 2-0 των Τρικάλων. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα παρουσιάστηκε σοβαρή και με γκολ των Νικολόπουλου (19’) και Θάνου (91’) πήρε του τρεις βαθμούς, ενώ είχε και δοκάρι με τον Ηλιόπουλο στο 47’..

Ηλιούπολη-Τρίκαλα 2-0
(19' Νικολόπουλος κεφ, 90+1' Θάνος σουτ)

Στο 47' δοκάρι ο Ηλιόπουλος

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Μάραμας, Δημήτρης, Κατεμής, Ηλιόπουλος (55' Σικαλιάς), Νικολόπουλος, Στεφανίδης, Κάμπας, Ουρόσεβιτς, Νατσέφσκι, Κρητικός (71' Θάνος), Φούφουλας.

Τρίκαλα (Γιώργος Μπένος): Πουρής, Μπριλάκης, Γιώτας (62' Κόρμπος), Μπουκουβάλας, Χρήστου, Μπακομήτρος (55' Σπασόγεβιτς), Τελκίνσκι, Ντόϊκιτς, Μίνγκας, Ρούσεφ, Μανουσάκης (70' Κοντογουλίδης).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Πασχάλης, Φλώρος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Δημήτρης, Νικολόπουλος - Μανουσάκης, Μπριλάκης, Τελκίνσκι


Καλλιθέα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3
(71' Κώτσιος κεφ, 75', 80' πεν & κεφ Μπακαγιόκο)

Καλλιθέα (Γιώργος Βλαστός): Μανιάτης, Τζωρμπατζάκης, Ζουμπουλάκης, Χάλαρης, Κισκαμπάνης, Θ. Τεγούσης, Ηρακλής, Φαμπίνιο, Πλατέλλας, Καραδήμος (81' Κατσαρός), Μαρουκάκης (69' Τσάνα).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Στάθης, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Ανδράλας (46' Κυριάκος), Τζημόπουλος, Σκούφαλης (83' Νικολόπουλος), Φουρτάδο (58' Ντε Βινσέντι), Μπακαγιόκο, Τζάνης.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Γιοβαννόπουλος (Ημαθίας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας)
Κίτρινες: Τζωρμπατζάκης, Ηρακλής - Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο
Κόκκινες: 76' Τζωρμπατζάκης

Επαναφορά για Παναιτωλικό

Μπορεί να έκανε μία μικρή κοιλιά και από την πρώτη να έφτασε στην τρίτη θέση, αλλά ο Παναιτωλικός έδειξε και πάλι το καλό του πρόσωπο. Τα Καναρία επικράτησαν μέσα στο Αγρίνιο 2-0 του Εθνικού Αστέρα. Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα πέτυχαν οι Καούνος και Θεοδωρίδης.

Παναιτωλικός-Εθνικός Αστέρας 2-1
(41' Καούνος σουτ, 83' Θεοδωρίδης σουτ)

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Ρότσα, Ετζενγκουέλε (86' Μουμίν), Γκούνκελ, Αναστασιάδης, Μπαϊκαρά, Δέντσας, Καούνος (62' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Γκούρμα (70' Μπουμάλ).

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Παριανός (73' Παυλής), Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Διαμάντης, Βάσι (88' Παλάσκας), Λουάμο, Παπαζούδης (54' Φραντζεσκί), Άντονι.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Καπουτζής, Τσάγγαρη (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Παριανός, Καρατζάς



Σεφτέ για Φερέρα στον Πανθρακικό

Την πρώτη του νίκη με τον Εμίλιο Φερέρα στον πάγκο πανηγύρισε ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε 1-0 τον Θρασύβουλο με κεφαλιά του Παπουλή στο 85’. Οι φιλιξενούμενοι δεν κατάφεραν να πιέσουν για την ισοφάριση, καθώς τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαζούδη στο 91’.


Πανθρακικός-Θρασύβουλος 1-0
(85' Παπουλής κεφ)

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζωρτζιόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μαρσελάο, Σίμωσης, Ζησόπουλος, Ρομπέρ, Σουλτανίδης, Νατσούρας, Αρσενιέβιτς.

Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Σιδεράκης, Παπαθανασίου (35' λ.τ Παπαζούδης), Βαλεριανός, Κολοτούρος, Πεκέ, Μουστογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Λανγκλέ, Ζώνας, Παληγεώργος, Μουστογιάννης.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Σταματόγλου (Καβάλας), Σάββας (Σερρών)
Κίτρινες: Παπουλής - Παπαζούδης, Κολοτούρος
Κόκκινες: 90+1' Παπαζούδης

Εφραγμα στο 95’

Απίστευτο ματς έγινε στην Ρόδο, με τον Διαγόρα να χάνει την νίκη στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοί προηγήθηκαν με με τον Στεφανίδη, αλλά οι Ροδίτες κατάφεραν να γυρίσουν το ματς πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν το τρίποντο, ο Σκλιοπίδης στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το τελικό 2-2.

Διαγόρας-Αγροτικός Αστέρας 2-2
(27' Πουλόπουλος κεφ, 44' Ταραχούλσκι σουτ - 7' Στεφανίδης κεφ, 90+5' Σκλιοπίδης σουτ)

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Πουλόπουλος, Ζουρούδης, Γεωργίου, Καμινιώτης, Πλάτανος, Ζλάτκοβιτς, Προβατίδης, Ταραχούλσκι.

Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Γουναρίδης, Αγγελόπουλος, Ναλμπάντης, Τσούκλης, Τσουκαλίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Σκλιοπίδης, Στεφανίδης, Χασιώτης.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Νακόπουλος, Χαρίτος (Αθηνών)
Κίτρινες: Ζλάτκοβιτς

Νίκη στο τέλος για Ιωνικό

Την πολύ καλή του κατάσταση επιβεβαίωσε και πάλι ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε 2-1 του Πιερικού στην Νεάπολη, με πρωταγωνιστή τον… Γιαζιτζόγλου. Ο παίκτης της ομάδας της Κατερίνης ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το γκολ του του Ντε Φαρίας, αλλά στο 88’ χάρισε με αυτογκολ την νίκη στο συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη, το οποίο είχε δοκάρι με τον Αλβες στο 68’

Ιωνικός-Πιερικός 2-1
(2' Ντε Φαρία φάουλ, 88' αυτ Γιαζιτζόγλου - 39' Γιαζιτζόγλου φάουλ)

Ιωνικός (Γιάννης Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Βλάχος (63' Ντιαλό), Ντε Φαρία, Σιστόν, Μελαμπιανάκης, Μακράκης, Πέτρου, Πασάς (85' Σπυριδάκης), Σάλτο (60' Τσιμικλής), Κωνσταντινίδης, Αλβες.

Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου (90' Μήτρου), Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Δήμου, Χατζής, Λόπεζ (72' Κ. Λαζαρίδης), Μιλόσκοβιτς, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Αμπράμοβιτς.

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου)
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Λιώλιας (Έβρου)
Κίτρινες: Μελαμπιανάκης - Τασίδης, Γκουγκουλιάς, Χατζής, Λόπεζ, Παπαγεωργίου





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου